Ahojte. Môžem niečo užívať na migrénu (riadne silnú) ak dojčím? Paralen je slabý, nepomáha.
Ďakujem
mne v pôrodnici dávali po pôrode novalgin... pokiaľ viem, tak tam píše, že sa nemôže...ale čo ja viem..
Daj si polku z ibalginu....vek bábätká?
@sonka333 len 6dní
Mne v pôrodnici povedali že môžem migralgin.
@mimi2120 fakt? Tak to je super, to by mi mala zabrať...ďakujem
Tak to je malinké bábätko 😶na mamile síce píšu že sa môže...atd...ale osobne asi by som nevzala no neviem...tiež súhlasím z vyššie spomínaním že v pôrodnici nám hneď po pôrode núkali novalgin proti popôrodnym bolestiam a mnohé ženy si vzali a ja nie 😁ale dr.hovorila že už dlho to tak funguje že podávajú tento liek aj dojčiacim...vieš ono by nemal ani ten ibalgin polku keď vezmeš ublížiť...neužívaš to každý deň ale v lekárni ti predsa odporúčia len paracetamol....každý sa chráni...aj výrobca keďže štúdie nevykonali ale poviem ti že ja som dokonca 2 užívala atb keď mal synček pol roka...a dojčila som a dodnes dojčím a keď mám migrénu tak si dám polku ibalginu...aj predtým som si dala...ale neviem no..😔6 dnové bábenko...ja osobne by som asi nebrala ale jednorazovo by sa určite nestalo nič.....keďže v pôrodnici tiež dali novalgin a to je už iný humus....
@sonka333 ďakujem za skúsenosť dala som radšej len Paralen aj keď nezabral určite troška odľahčil organizmus
@sonka333 aj mne tak núkali lieky v nemocnici, nechcela som, len raz som si vzala ale tiež len Paralen hoci núkali aj Ibalgin ... normálne prišla sestrička že tu máte na výber
Ibalgin je uplne neskodny, do materskeho mlieka prechadza takmer doslova 0,0 nič 😉 už keď neveríte odborným štúdiám, tak neviem… stačí mať dobrý zdroj informácií a viete si skontrolovať vhodnosť liečiv samy (nepotrebujete ani mamilu dokonca, ti to tiez len niekde najdu) 👇🏼
e-lactancia.org
Ibalgin