Ahojte , dojčím už 4 a pol mesiaca no s mojou menštruáciou je to dosť zle , mesiac po pôrode som ju už dostala , potom zas a teraz už dva mesiace nič. Mali ste niektorá takúto skúsenosť že vám vynechavala ? Dr.vravela že mi bude chodiť kedy sa jej zachce keďže dojčím. Viete mám taký stres , až dnes má napadlo či niesom hádam zase tehu. ( Dúfam , že nie ) určite si spravím test. Len som chcela vedieť či to je možné , že to tak môže chodiť
Aj mne to tak vymeskava robila som si aj testy ale zbytocne to je tym kojenim☺
Ja pri oboch deťoch som dostala ms po 8 mesiacoch...tiež chodila ako sa jej chcelo...určite je to dojčením...
@bodka2213 ahoj, ja som pei dohceni dostala ked mala dcera 9m, druha cca po dvoch mesiacoch, tretia este tiez tak dlhsie a potom uz nabehol cyklus normalne (stale som dojcila) a v poho sme si naplannovali aj druhe tehu. Dojcila som aj cele tehu, aj prenasala aj dalej dojcim tandem. Len teraz ked uz si mala menstruaciu, tak beolati nic o tom,ze dojcenie je "prevencia" otehotnenia, cize test si pre istotu sprav, ale moze aj normalne chvilku trvat kym sa znormalizuje/ ustali
Ahoj. Ja som na tom podobne. Tiez mi vynechala raz 2 mesiace, potom zase 3. 🙂
je to možné, ja mám tiež takú skúsenosť (síce od nejakého 9 mesiaca) a čítala som aj tu v skupine o dojčení, že to tak baby mávali
Ja som prvú mala keď mal 6 mesiacov malý druhu keď mal 8 a zatiaľ nemám tretiu už máme 9 preč už dávno mala byť
Kym kojis moze to byt este take nepravidelne, ale urcite by som si urobila test.