Dojčenie a kapustnica (plus iné jedlá)

lylyjana
15. dec 2020

Ahojte, maly ma 3m (plne dojceny) a blizia sa Vianoce, tak premyslam, co s kapustnicou, ci ju jest, ci nie. Ako to riesite vy?
Ja jem v podstate vsetko, okrem fazule, sosovice, karfiolu, brokolice a kyslej kapusty. Uz som skusila aj plnenu kapustu (holubky) a v pohode, no aj tak mam respekt voci ostatnym jedlam.
Kedy ste zacali alebo zacnete jest tieto ostatne jedla? Vdaka! 🙂

luciannka83
15. dec 2020

@lylyjana yreba odskusat, co to malemu robi a ked nebude ziadna odozva, kludne jest. Ked nevyskusate, nezistite. Je zbytocne vynechavat jedla len tak.

kate_cs
15. dec 2020

@lylyjana syn má mesiac. Jem všetko na čo mám chuť. Samozrejme s mierou a rozumom. Na Vianoce budem jesť kapustnicu, aj šalát, aj rybu a aj šampanské si dám. Opäť. S mierou.
Prvého syna som výhradne dojčila a dlho a jedla som všetko.

selu11
15. dec 2020

Ahoj, moja malá sa narodila v decembri a pamätám si, ako nám lekárka pri prepúšťaní z nemocnice povedala, že sa v jedle nemusíme nijak zvlášť obmedzovať, keď sa blížia tie sviatky. Samozrejme všetko s mierou, ale to platí pre každého nie len kojace ženy 😉

weronika171717
15. dec 2020

Moj syncek mal 3 mesiace, ked boli Vianoce a jedla som kapustnicu a nic mu nebolo.

basska_b
15. dec 2020

Jedz všetko, jedine že by si si všimla nejakú reakciu. U nás som si všimla len na fazuľu a brokolicu. Ja si akurát pochutnavam na skvelej čerstvej kapustnici

nelca0510
15. dec 2020

@lylyjana odleduj si a môžeš v podstate všetko. Ja som jedla keď mala dcérka 5 dni aj kačicu s kapustou a knedľou. Vsetko ok. Len si to odleduj.

zuzanaburiks
15. dec 2020

@lylyjana myslim si ze to je individualne pretoze moja dcera mala polroka ked som si dala kyslu kapustu k masu a vracala z toho celu noc.

michu_
15. dec 2020

normalne som jedla vsetko pri oboch detoch...