Ahojte.Chcela by som sa spýtať či niekto používa Philips Lumea počas dojčenia alebo to môže reálne niečo vylučovať do mlieka?Počas tehotenstva som nepoužívala pre istotu.Zaujíma ma dojčenie.Viem že pokožka je citlivejšia.Kľudne by som zvolila nižšiu úroveň.Je to jediná negatívna reakcia?Ďakujem
V tehotenstve a pri kojeni je zenske telo pod vplyvom hormonov nachylnejsie na vznik skvrn na kozi (hyperpigmentacie)...nejde o ohrozenie dietata
@anavixy veď to som sa pýtala!odpovedať rovnakou otázkou na otázku mi príde trošku..každá sme iná nevadí
@sisa_s ďakujem krásne za odpoveď😊čiže okrem začervenania možu vzniknúť škvrny.takže podľa uvalženia asi len skúsiť
Vsak ale ked sa pytas taku blbost tak musis mat napad ze co by to asi mohlo sposobovat, nie? Ci tam az zamyslenie nesiaha?
Pytala si sa ci sa nieco vyplavuje do mlieka, tak nie svetlo sa zatial do mlieka nevyplavuje. Ale kazda sme ina, mozno ty si jedinecna 😊
@anavixy Absolútne nechápem k čomu sú dobré takéto komentáre..ale chápem že niekto si potrebuje na modrom koníkovi povzbudiť svoje ego😊
Samozrejme, ze sa moze pouzivat pocas dojcenia. Ako prosim ta by to malo dojcenie ovplyvnit?? A co konkretne by to mohlo vylucovat do mlieka? 😄 ano, viem, ze pisu, ze to nie je vhodne pre tehotne a dojciace, ale zaroven uvadzaju, ze sa to na tehotnych a dojciacich netestovalo, ostatne ako vsetko, tato formulka je taka “ochrana” vyrobcu, ako ked na spatne zrkadlo napisu, ze skresluju vzdialenost… ale logika predsa nepusti 🤷🏻♀️