Kojim dcerku ktoru kavu mi odporucate.?
Ta inka je jacmen raz cakanka ...prirodna zmes obilnin a nescafe kto vie co je tam pomlete..
Úplne bez problémov normálnu kavu
Môžeš piť aj normálnu kávu. 1-2 za deň, tak ráno a na obed
@diewcatqoo
@lucia245
@svokrinjazykmonika
Ved kofein ide do mlieka a do babatka
Mam 4 deti, vo vsetkych tehotenstvach a pocas dojcenia som pila kavu a nic im nie je.
Precitaj si tu zaujimavost:
https://www.ta3.com/clanok/213391/predcasne-nar...
To mi google vyhodil ako prve.
Okrem ineho, beriem lieky na tlak a blokaciu stitnej zlazy, tyreostatika. Tak uz tie 2 espressa denne su nic. Deti som dojcila do cca 2 rokov, nespali mi dobre do 2,5 roka. To by som bez kavy umrela.
Tiež pijem normál kávu aj dve espressa. Moje deti sú nespavci. Už som nespala 4 roky dlhšie ako 3 hodiny neprerusovane. Bez kávy by som asi umrela.
Akukolvek chces a aj kofeinovu. Mlieko je bezpecne aj ked pijes kofein
@karolina2121 prosim tankolk oma.mladsie? daj tipy na prezitie zazivam to iste
Ovela lepsie je si dat normalnu kavu ako vselijake dekofeinovane instantne bordely 🙈 preco si myslis, ze pri dojceni nemozes pit kavu? 🤷🏼♀️
Ja mam nizky tlak a kebyze si rano nedam kavu, tak mi je zle cely den a velakrat si dam este jednu aj poobede.
Kojila som starsiu 1a3/4 roka a mladsieho zatial skoro rok a obidvaja spia ako zabiti.
Normalne si dam 2-3 kavy denne. Pri 3detoch(nespavych) by som sa inak zblaznila 🤣
Normalna kava 2-3x denne a ja som si teda dopriavala aj miesane alko drinky a sem tam sekt. Odobrili to aj laktacne poradkyne z mamily a to uz je co povedat. 😀👌
Ja si dam obcas aj deci-dve vina vecer s manzelom, ked som bola tehotna, tak nie, ale napriklad tretie sa nam narodilo tyzden pred Vianocami a na Vianoce som si dala asi deci medoviny, to iste na Silvestra. A kavu mi kazala doniest si na nadstandard sestricka, ze ak som v tehotenstve pila, ze nech si donesiem, ze oni robia len tu bielu meltu, co si mozes rano nacapovat, ze to je nic, a taaaak mi dobre padla po porode poriadna kava. Rodila som 4x - vzdy v noci 😅.
Mam dlhodobo oddojcene dve deti. Píla som normálnu kávu 2 krát denne.
Nejde🙂
@juliet86 mladšie ma rok starší bude mať 4. Tipy nemám. Su horsie a lepsie dni. Dakedy som úplne na dne až plačem ale snažím sa s tým nebojovat a len preckat raz musí byť lepsie
@basulaak mamila odporučí kľudne aj heroín len aby sa dojcilo 🫢
@karolina2121 asi tak… vraj to uz je co povedat 😅
Autorka: mas asi neaktualne alebo zbytocne plasiace zdroje informacii. Ano, kofein prechadza do mlieka, ale v minimalnom mnozstve. Mozes si dat 2-3 salky normlanej kofeinovej kavy denne. Vid link, kde to odobrila laktacna konzultantka s institutu dojcenia a ano, to uz je co povedat 😄 na zaklade studii samozrejme…
Pokial chces pit bezkofeinovu, tak samozrejme je to na tebe, kedze pises ze bohvie co je zomlete v Nescafe, tak asi preferujes tu prvu, tak si vyber tu.. dietatu to bude uplne jedno.
Kava nevadi. urcite radsej kvalitnu kavu, 1-2 salky denne nez nejake umeliny
A ked bezkofeinovu, tak od nejakej praziarne, pozri mozno zlate zrnko
Tu si mozes precitat viac
https://www.facebook.com/199453010119875/posts/...
A este mi napadlo, dm ma tusim spaldovu akoze kavu, tak mozno tej by som verila, ze je to nejaky fajn napoj
Mne ta Inka, Caro a podobne veci vobec nechutili. Ani ta instatntna nie je vyhra. Ja som si dala normalne cappuccino 2x denne.