Ahojte mam zapal prsnika a predpisali mi Atb augumentin 500mg/125mg dojcili ste pri tichto atb normalne?
Predpokladám,že dr. vie,že dojčíte.....načo to majú odobrovať laici na nete? akurát treba aj probiotiká,aby se sa nedopracovali ešte aj k mykoze vaginálnej,mne sa to stalo 2x pri týchto atb.
@zuzana_ilkova ano mozu sa potvrdila mi to aj laktacna... Mozem sa opytat za aku dobu presiel zapal??
@katika1811 ja som ich brala ked sa mi zapalil zub mudrosti, vybrala som ich ,aby sa to preliecilo a hned som ho bola vyberat a zapal som uz nemala takze po ich dobrati to “ustupilo”... ja som ich neuzivala pri zapale prsnika ale trosku iny problem som mala pocas tehotenstva...
ano mozu sa tieto atb...
@janinah no by si sa cudovala,ze niektorí napisu aj to co sa vyslovene nemoze. Takze tiez sa pytam v lekarni uz.
A augumentin som mala aj ja pocas kojenia. 🙂
@katika1811
@zuzana247 a brala si aj probiotika nejake alebo si ich davala dietatku? Ja mam 2tyzdnove babatko
@katika1811 obaja sme jedli probiotika,krpec mal aj potom svoje atb.
2hodiny ma byt odstup medzi atb a probiotikami. Hadam ti bude lepsie a skore uzdravenie prajem.😊🙂
@zuzana247 dakujem snad bude lepsie 🙂 ake si davala probiotika?? Ci to je v podstate jedno??
@katika1811 ja mam biopron a detsky biogaja. 🙂 take klasicke 🙂
@katika1811 ahoj ja som mala tie ant.predpisane pocas tehotenstva, viem ze su jedne z mala ktore sa vted uzivat mozu...skus pozriet pribalovy letak alebo zavolaj obvodnej ci je to v pohode ked kojis