Ahojte mam 10tyzdnove babo. Velmi som chcela dojcit a podarilo sa, je plne kojeny, pribera. Som rada, ze mam dostatok mliecka.
Problem je vsak, ze moje dieta chce byt nonstop na prsniku, zaspava pri nom, drzi ho, aby som neusla aj s prsom. Niekedy si len tak dudluje. Dojcim aj kazdu hodinu, niekedy cucka 10min, niekedy 30min. Niekedy zaspi na par minut a znova chce cicat. A takto dokolecka, cely den.
Cez den naozaj nic neviem urobit, ani navarit, ani upratat, ani sprcha, wc…Spinka mi 2x po 30min. Inak len par minut na cicke. Pocas tych 30min spankov, rychlo idem na wc a nieco zjem.
V noci je to lepsie, pospi 3-4h. Ale vtedy spim aj ja, inak by som asi padla cez den na hubu😅
Zlepsi sa to? Co robim zle? Niekedy ma chyta zufalstvo, ked nemozem ist ani na wc,vtedy aj uvazujem nad odstavenim.🙈
Standardny stav pri malych babatkach, len vydrzat🙃
To iste sme mali. Časom sa to zlepsilo, uz sa da odlozit na dlhsi cas a stihnem co to doma urobit. A je aj teplo, takze niekedy kojim tiez kazdu hodinu, ked treba. Vodu ani caj nedavam takze som stale k dispozicii a nevadi mi to
Áno zlepší sa to. Prvé dva mesiace som sa venovala len jej a večer rýchla sprcha. Zlepšilo sa to keď som sa ju naučila douspať. Spala, potom ma začala rukami akoby hľadať, ja som pribehla, dala prsko, dala si a spala ďalej. Takto sa tie spánky pomaly predlžovali..
A tiež ako Petronella píše o nosiči, ja mám nosič, v ňom som dala prsko a napr pritom zvesila prádlo zo sušiaka..
Dakujem, skusim nosic. Lebo kocik sa mu vobec nepaci, len na ciciku alebo na rukach je spokojny.
@borelia je to moje prve babo, este ze nemam dalsie, lebo by som sa mu pri takomto tempe nestihala venovat.
Je to narocne, ale urcite stihla, vsetky mamicky to stihnu, lebo musia🙂 nastastie aj tieto narocne obdobia raz pominu… len treba zabudnut na ten luxus ked clovek isiel v klude na wc alebo do sprchy🥹
Tak to je,9m v brusku,9m na brusku (na hrudniku) ❤️ naaaaaaarocne,megaa narocne..ale clovek je cicavec,tak potrebuje ten prsnik...inak,odporucam nosenie-satka/nosic..aj pospi dlhsie,aj kojit v tom mozes,aj ruky budes mat volnejsie 😊 slubujem,ze to bude lepsie..raz 🙈
@tani777 dakujem, tak uz mi ostava len vydrzat a verit ze to bude lepsie. A domacnost pocka😀
Tomu ver,neporiadok nikam neutecie 🙈😁
Presne taky isty bol aj moj syn, len vydrzat… ako bude rast bude to stale lepsie a lepsie… drzim palce😊
Jasne ze je to iba obdobie. Nebude vecne na prsniku. Viem ze je to taka “stopka”. A gula na nohu ze nemozes nic ale…. Uzivaj si to ;)
Nevadi, uzi si, ze nemas ine dieta, s ktorym treba vymyslat 🙂 precitaj ai nieco, oddychuj
Ja by som skúsila pred koncom tých 30 min spankov keď sa začne preberať dať zase prso a douspat. Takto som to vymyslela s mojou malou (ma 7 týždňov) a funguje to, pospi mi dlhšie cez deň 🙂 a že chce byť často na prse - ja by som ho nechala veď je ešte maličký ❤️ ako sa hovorí všetkého do času, raz to prejde. Skúsila si šatku alebo nosič? Uvoľnila by si si aspoň ruky a vraj sa v tom dá aj dojčiť