Dojčenie 10-mesačnej

25. aug 2023

prosim vas je tu nejaka mamka ktora mi pomoze lebo uz som zufala, ide o to, ze dcera 10 mesiacov,odmieta pit z flase len do nej kuse a zlosti sa a stale to skonci strasnym revom a krikom a ja to uz nedavam, ja uz nemam pomaly mlieko, stracam ho kazdym dnom a ona mi toto robi, ako do nej dostat mlieko? poharik a lyzicka to urcite nejdem takto to by som tristvrte flase mala mimo nej, ako to dieta naucit na flasu ?😭😭😭😵‍💫😵‍💫 dakujem za rady

beata_k
25. aug 2023

Pohar s naustkom si skusala? Dojcene deti velmi nevedia z flase. To uz skor z pohara

seems_toth
25. aug 2023

Ahoj, u nas to bolo velmi podobne. Vzdy len cmulala flasu a usmievala sa. Nikdy nechcela ani cumel. Az teraz, bude mat pomaly 8 mesiacov, ju chcem pomaly odstavovat od MM, casto ponukame flasu, vzdy to bolo lepsie a lepsie. Obcas vypije 20 ml, niekedy aj 60ml, ale stale sa aj koji. Asi takto postupne, neviem, ci existuje nejaka ina rada 🙃 drzme si palce 😇

andreatytler
25. aug 2023

Skus inu velkost cumla. Mozno jej to tazko ide. Aj pri roznych znackach je dost velky rozdiel ako rychlo to cez ne tecie. Poskusaj ine znacky a ine velkosti.
Skus dat svoje materske mlieko do flasky... mozno znama vona a chut mlieka jej pomozu prekonat averziu voci flasi.

autor
25. aug 2023

zeny dakujem za rady, vsetko co pisete som skusala, dokonca som dnes sla kupit na prsnik klobucik😂 to bolo vreskotu no nic asi sa potrapim chce to trpezlivost

andreatytler
25. aug 2023

To je blbe.. mlieko by este mala mat. Ak ziadne do nej nedostanes, aspon mliecne vyrobky. Drzim palce.

enoula
25. aug 2023

A tu flasu neskúšal dat niekto iny nez ty? Vodu z coho pije? Do toho dat mlieko?

andreatytler
25. aug 2023

@enoula Ano, toto je skvely napad. Dieta ma mamu spojenu s prsnikom a tak jasne ze sa mu nepaci ked mu mama nuka nieco ine.

euka210
25. aug 2023

Flasa s tvrdym naustkom alebo poharik so sosacikom. Moji makku tiez len zuzlali.