prosim vas je tu nejaka mamka ktora mi pomoze lebo uz som zufala, ide o to, ze dcera 10 mesiacov,odmieta pit z flase len do nej kuse a zlosti sa a stale to skonci strasnym revom a krikom a ja to uz nedavam, ja uz nemam pomaly mlieko, stracam ho kazdym dnom a ona mi toto robi, ako do nej dostat mlieko? poharik a lyzicka to urcite nejdem takto to by som tristvrte flase mala mimo nej, ako to dieta naucit na flasu ?😭😭😭😵💫😵💫 dakujem za rady
Ahoj, u nas to bolo velmi podobne. Vzdy len cmulala flasu a usmievala sa. Nikdy nechcela ani cumel. Az teraz, bude mat pomaly 8 mesiacov, ju chcem pomaly odstavovat od MM, casto ponukame flasu, vzdy to bolo lepsie a lepsie. Obcas vypije 20 ml, niekedy aj 60ml, ale stale sa aj koji. Asi takto postupne, neviem, ci existuje nejaka ina rada 🙃 drzme si palce 😇
Skus inu velkost cumla. Mozno jej to tazko ide. Aj pri roznych znackach je dost velky rozdiel ako rychlo to cez ne tecie. Poskusaj ine znacky a ine velkosti.
Skus dat svoje materske mlieko do flasky... mozno znama vona a chut mlieka jej pomozu prekonat averziu voci flasi.
zeny dakujem za rady, vsetko co pisete som skusala, dokonca som dnes sla kupit na prsnik klobucik😂 to bolo vreskotu no nic asi sa potrapim chce to trpezlivost
To je blbe.. mlieko by este mala mat. Ak ziadne do nej nedostanes, aspon mliecne vyrobky. Drzim palce.
A tu flasu neskúšal dat niekto iny nez ty? Vodu z coho pije? Do toho dat mlieko?
@enoula Ano, toto je skvely napad. Dieta ma mamu spojenu s prsnikom a tak jasne ze sa mu nepaci ked mu mama nuka nieco ine.
Flasa s tvrdym naustkom alebo poharik so sosacikom. Moji makku tiez len zuzlali.
Pohar s naustkom si skusala? Dojcene deti velmi nevedia z flase. To uz skor z pohara