Dojčenie 10-dňového bábätka

26. jún 2023

Ahojte dievčatá, chcela by som vedieť s akými časovými odstupmi krmite bábätka a ako viete že už sú napapkane. My sme včera odstavili od dokrmovania, takže ju už len kojim, snažím sa každé 2-3 hod len niekedy sa napapka veľmi pekne a niekedy len trošku a hneď zaspinka a viac nechce. Vtedy sa bojím aby nebola hladna ešte . Ako to riešite vy? UM by som jej už nechcela dávať...

cookie29
26. jún 2023

open bar, proste kedy chce vtedy som davala. Babatko je este malicke. Este pred 10 dnami bolo krmene nonstop, nepoznalo hlad. A mlieko meni svoje zlozenie podla potrieb dietata. Rano byva redsie, vecer hustejsie, je normalne, ze nevypije to iste. To nie je sunar 🙂

gelifil
26. jún 2023

presne open bar....kedy chceli a kolko chceli

autor
26. jún 2023

@cookie29 veď ja si tiež myslím, ale dr povedala že častejšie ako po 2 hod.urcite nie kŕmiť ..tak ma to pomylilo

cookie29
26. jún 2023

to takych "zarucenych" rad sa este napocuvas....

angeli121212
26. jún 2023

No ja som dokrmovala aj kojila a presne ked som prestala riešiť a davala som jesť na požiadanie aj po hodke, sa mi spustilo mlieko.

selena_luna
26. jún 2023

Koj na poziadanie, rad sa este napocuvas. Babo vie kolko je hladne a ked bude hladne da ti vediet krikom, neboj. A baba na materskom mlieku nemaju mat dietu.