Ahojte dievčatá, chcela by som vedieť s akými časovými odstupmi krmite bábätka a ako viete že už sú napapkane. My sme včera odstavili od dokrmovania, takže ju už len kojim, snažím sa každé 2-3 hod len niekedy sa napapka veľmi pekne a niekedy len trošku a hneď zaspinka a viac nechce. Vtedy sa bojím aby nebola hladna ešte . Ako to riešite vy? UM by som jej už nechcela dávať...
presne open bar....kedy chceli a kolko chceli
@cookie29 veď ja si tiež myslím, ale dr povedala že častejšie ako po 2 hod.urcite nie kŕmiť ..tak ma to pomylilo
to takych "zarucenych" rad sa este napocuvas....
No ja som dokrmovala aj kojila a presne ked som prestala riešiť a davala som jesť na požiadanie aj po hodke, sa mi spustilo mlieko.
Koj na poziadanie, rad sa este napocuvas. Babo vie kolko je hladne a ked bude hladne da ti vediet krikom, neboj. A baba na materskom mlieku nemaju mat dietu.
open bar, proste kedy chce vtedy som davala. Babatko je este malicke. Este pred 10 dnami bolo krmene nonstop, nepoznalo hlad. A mlieko meni svoje zlozenie podla potrieb dietata. Rano byva redsie, vecer hustejsie, je normalne, ze nevypije to iste. To nie je sunar 🙂