Dcérka sa sama odstavuje od kojenia

slavinka9
29. mar 2011

Ahoj mamičky.poprosila by som o radu.Mala ma 8 mesiacov a 2 tyzdne.Kojim a uz sme samozrejme aj na prikrmoch.pred tyzdnom zacala odmietat zeleninku, masko na obed, potom ma zacala hryzt do bradaviek az tak ze som krvacala.teraz 3 dni uplne odmieta prsnik, pritom vzdy zaspavala vyhradne pri kojeni.cely den si ani len necucne.vecer som ju este oklamala , zaspavala s cajikom a vymenila som jej flasku za prsnik , tak sa najedla, ale dnes uz sa oklamat nedala. skusila som aj odsat a dat jej z flasky,nezabralo.skusila som nutrilon. sunar.nic az dnes rano vypila 100 sunaru. obed zas odmietla. som uz z nej zufala, co jej mam dat papat ked nechce mlieko???? jogurt sme este nedavali.bojim sa ze schudne. aeste jedna otazka, ak sa uz odstavila co s prsnikmi???? mam dost mlieka, ked si budem odsavat bude sa mi stale tvorit????....takze ako to spravit aby laktacia prestala.( ale to len informativne, este pockam mozno si to s tym mojim mlieckom rozmysli)....dakujem Slavka

nani7278
29. mar 2011

Ahoj, zdá sa mi, že toto už nie je len otázka do fóra, treba riešiť, prečo malá odmieta papať. Keby sa " len" odstavila, iné by chcela. Ale keď nechce ani zeleninku, ani mäsko... Idú jej zúbky? Nemôže ju bolieť hrdielko pri prehĺtaní? Nebolelo ju bruško? Nehnačkovala? Ak by sa to neupravovalo, asi by bolo dobré zájsť za lekárkou, nech sa na ňu pozrie. A ak nie si jednoznačne rozhodnutá, že chceš s kojením skončiť, ešte by som sa nevzdávala. Skús si mliečko odstriekať, aby sa udržala tvorba a malej ho dať napríklad v kašičke a pomedzi to ponúkať prsník. No a ak by jedla všetko, len na prsník by nechcela, tak by sa dalo ešte poradiť s poradkyňou pri dojčení, v čom by mohla byť chyba.

slavinka9
autor
29. mar 2011

@nani7278 ahoj...... s lekarkou som samozejme v kontakte.....mame pockat este par dni a prist sa ukazat.brusko ju nebolelo, ani nehnackovala, dva tyzdne dozadu mala zabku, natierali sme pusiku tou fialovou vodou no po troch dnoch to uplne zmizlo. zubky neviem kukala som aj dasienka , no zatial nic nevidno.mliecko zatial odstriekavam.dnes mala spapala na obed aj zeleninku, no prsnik nechyta.... dufam ze je to len take prechodne.dakujem za radu aj za povzbudenie. 🙂