Ahojte mamičky, neviem či je táto téma vhodná práve sem, ale mám problém. Dcérka ma pri kojení pohrýzla do prsníka, dávam si repík na to. Chcem sa spýtať s čím máte dobrú skúsenosť, aby sa to čo najskôr dalo do poriadku. Dnes to už aj hnisalo trošku, malá mi preferuje práve tento pohryznutý prsník a bolí to fest dobre 😨 Vďaka za rady🙂
Kym sa zahoji mozes skusit nejaku inu polohu ci to v nej nebude boliet menej
Ranka aby bola v kutiku ust..to mo zaberalo pri ragadach ale hojili sa fest dlho
No davam si kadeco, aj repik, aj compressen z lekarne a masticku na ranky co mi dali po porode v nemocnici ked som zacala kojit. Myslim ze to je o dost lepsie, diera od hryzanca sa hoji, len este sa mi robi mala spendlikova hlavicka hnisu. Nastastie to nie je take, ze by to tieklo ako o z vodovodu. Snad bude coskoro po problemoch, dakujem vam za rady 🙂
mne veľmi pomohla kalciová mastička, tiež som mala dohrýzene do krvi.
Potierajte si bradavky kokosovým olejom,pre mňa top.Dokonca sa nemusí ani umývať pred každým dojčením.Lieči a chráni kožu.Mala som všelijaké krémy ale toto je najlepšíe.👌
Mne pomohol lanolin z lekarne, caste vetranie bradavky, ale najlepsie bolo docasne kojenie s klobucikmi, kym si bradavky neoddychli (asi 4 - 5 dni) - to som sa skoro rozplakala od ulavy 😊😊😊. Drzim palce
Mne tiež pomohol lanolin,taktiez som si po kazdom kojeni odstrekla trochu mlieka a nechala zaschnut,v noci vetrala,po dvoch tyzdnoch to preslo,vdakabohu,len treba vydrzat a nevzdat to☺☺☺
@ewinka7 Vyskúšaj obklady zo švédskych kvapiek, mne pomohli pri ragradach na bradavkách.
https://www.drmax.sk/dr.-theiss-schwedenbitter/