Dcérka ma pri kojení pohrýzla

ewinka7
14. apr 2018

Ahojte mamičky, neviem či je táto téma vhodná práve sem, ale mám problém. Dcérka ma pri kojení pohrýzla do prsníka, dávam si repík na to. Chcem sa spýtať s čím máte dobrú skúsenosť, aby sa to čo najskôr dalo do poriadku. Dnes to už aj hnisalo trošku, malá mi preferuje práve tento pohryznutý prsník a bolí to fest dobre 😨 Vďaka za rady🙂

misicka902
14. apr 2018

@ewinka7 Vyskúšaj obklady zo švédskych kvapiek, mne pomohli pri ragradach na bradavkách.

https://www.drmax.sk/dr.-theiss-schwedenbitter/

margaretka_
14. apr 2018

Kym sa zahoji mozes skusit nejaku inu polohu ci to v nej nebude boliet menej

akynka
14. apr 2018

Ranka aby bola v kutiku ust..to mo zaberalo pri ragadach ale hojili sa fest dlho

ewinka7
autor
18. apr 2018

No davam si kadeco, aj repik, aj compressen z lekarne a masticku na ranky co mi dali po porode v nemocnici ked som zacala kojit. Myslim ze to je o dost lepsie, diera od hryzanca sa hoji, len este sa mi robi mala spendlikova hlavicka hnisu. Nastastie to nie je take, ze by to tieklo ako o z vodovodu. Snad bude coskoro po problemoch, dakujem vam za rady 🙂

gir
18. apr 2018

mne veľmi pomohla kalciová mastička, tiež som mala dohrýzene do krvi.

map0007
18. apr 2018

Potierajte si bradavky kokosovým olejom,pre mňa top.Dokonca sa nemusí ani umývať pred každým dojčením.Lieči a chráni kožu.Mala som všelijaké krémy ale toto je najlepšíe.👌

kdzejcmen
3. máj 2018

Mne pomohol lanolin z lekarne, caste vetranie bradavky, ale najlepsie bolo docasne kojenie s klobucikmi, kym si bradavky neoddychli (asi 4 - 5 dni) - to som sa skoro rozplakala od ulavy 😊😊😊. Drzim palce

katkapalticka
3. máj 2018

Mne tiež pomohol lanolin,taktiez som si po kazdom kojeni odstrekla trochu mlieka a nechala zaschnut,v noci vetrala,po dvoch tyzdnoch to preslo,vdakabohu,len treba vydrzat a nevzdat to☺☺☺