Ahojte , pekne rano...moja mala ma uhryzla pred tyzdnom pri kojeni a strašne ma to boli, sa mi to nechce zahojit, ranka je cervena a ani avent krem mi nepomaha..neviem ako si s tym mam poradit..kazda rada ma nesmierne poteši, kojenie, hlavne nočne je neuveritelne bolestive..v druhom prsniku mam menej mliecka, nestači jej len jeden...
ahoj, mne pomaha Multi-Mam Compresses (vyrobca Bioclin), je to 12ks "naplasti" ale stoji to cca. 17Eur. Mne to pomohlo velmi. Je to cisto prirodne, netreba to ani zmyvat. Da sa to kupit v lekarni, alebo to vedia objednat, pisem to preto lebo v niektorych lekarnach sa tvaria ze co nemaju tak to neexistuje 🙂 Drzim palce aby sa to co najskor zahojilo.
ja ked sommala problemy s boletivymi bradavkami pomohol Bepanthen, nemusi sa pred kojenim ani umyvat, co bolo super 🙂 a ma neskodne zlozenie.
mne pomohla masť Cicerne nemusi sa ani umyvať pred kojenim je super
cim viac vetrat na vzduchu. potierat materskym mlieckom po kojeni. okrem toho, co uz bolo napisane. moze byt, ze sa ti do ranky dostala nejaka infekcia, napr. ked pouzivat aj cumlik, flasku. dietatko v ustach nema biely povlak? ak je v tom uz aj mykoza, tak lanolinove masticky vynechat.
naozaj aj mna zachranil ale krem multi-mam-nie lanolin ten stipe,ale ak to ams vela chod radsej k lekarovi
mne na dokusane bradavky pomohol nastruhany zemiak, dala som si ho do podprsenky ale na 15 min potom vybrala a neumyla. umyla som to az za 3 hod pred kojenim. ten skrob mi to rychlo zahojil. tiez som skusala avent krem, aj lanolin a nic nepomahalo. nakoniec mi otec poradil zemiak a bolo po probleme do vecera. opakovala som to asi 3x a zahojilo sa to.