Ahojte viete mi poradit? Musela som bohuzial prestat kojit a presli sme na umele mliecko ale malinka si pyta papat viac ako je davkovanie urcene..ona si priblizne kazde 2 hodiny pyta papat niekedy aj skor...a este sa chcem opytat ako casto ste pri umelom mliecku podavali cajik alebo vodicku...dakujem
Vieš, ako všetko aj papanie je u takýchto malých detí individuálne. Dávaj jej tak často ako si pýta, alebo skus zvýšiť množstvo. Kolko ti pribrala? Ak nepriberá veľa, tak je to ok. Aj moja malá bola veľký papkac. Ako jednomesacnej som jej dávala 100 ml každé 2 hodky. Ale zase v noci sa potom vôbec nebudila na jedlo🙂
Caj alebo vodu skusaj kedy chce a kedy nie ;)
Moja pytala jest do 9 mes aj kazdu hodinu a to aj v noci!!! Takze kazde dve hodiny je v pohode....
Môj bol tiež na umelom mliečku A nikdy nevydržal cez 2 hodiny A to ešte pil aj viac ako bolo na krabici..najprv som sa bála ale nakoniec že čo ho nechám hodinu plakať keď je hladný? ..To nie..lepšie vodičku ako čajík ale tak malé bábo ešte nepotrebuje ani vodičku stačí um však neni sú ani vysoké teploty
Ak ste na umelom treba dodzat dávkovanie a denne množstvo,pomedzi sa odporúča voda caj ale nie moc. Treba dieťa nejak zabaviť na pol hodku ked si pýta skor. A konzultovať s lekárom
Náš malý pil v takom veku 180 - 210 ml, každé 3 hodiny, celé noci prespal. Dr to okomentovala iba tak, že keď je hladný, mám ho nakŕmiť... Skus zvýšiť množstvo, o 1-2 odmerky a uvidíš, čo sa zmeni
@petula276 daj jej kolko pyta, kazde dieta je ine. Mam dieta rovnako stare ako suseda. Jej syn vypil 2x viac ako moja dcera a to aj ina vypila viac ako je urcene davkovanie. A on je o pol hlavy vyssi ako moja dcera 🙂 pochopitelne nie z mlieka ale geneticky. Ani jeden nie je tlsty, mija dcera je ako modelka, ma ritku ako rocne dieta a ma vyse 3 🙂 tym chcem povedat, to co na zaciatku, kazde dieta je ine, ma inu potrebu papat. Ty ked si hladna tiez sa najes a ked sa nenajes budes mrzuta. Ked si pyta, daj jej kolko chuti
Dcerka ma presne mesiac