Ahojte, dávate babetko odgrgnut aj keď vám zaspí na prsníku? Mám dosť plačlivé dieta tak či sa to dá aj bez toho 🥺 ďakujem
Nie nedavala som a bolo to ok u oboch.
Nedavala som odgrgavat vobec (kojene dieta).
Moze byt placlive prave preto, ze nedobre odgrgne a tlaci ho to. Obidve deti si prve mesiace museli dobre odgrgnut, ak si nie, tak sa mrvili a boli nespokojne. Stacilo vzat hore, odgrgli, polozila som, spinkali dalej. Urcite by som nechala poroadme odgrgnut, nech sa mu dobre spinka.
Moja tiez zaspavala na prsniku a ked kludne spinkala, nechala som ju...ked sa mrvila a budila, dala som ju odgrgnut....
Nie,ver mi ze budit ho predsa nechces. Nemusi uz potom zaspat. A vobec to nevadi ked ho nedas odgrgnut. Hlavku len dat na bok a hotovo
my sme to mali trochu ináč, moje dieťa jedlo veľmi hltavo, o pár minút bolo vybavené. Na prsníku nezaspával, keby si neodgrgol, tak začal plakať a grcať. Takže po nakojení zdvihnúť, trochu ponosiť, keď odgrgol, pomojkať a uložiť spať
Ahoj
tiez som si o tom citala a vraj netreba. Tak som nefavala a nikdy mu nic nebolo 🙂
Nie nikdy.
kde zaspi tak by som ho kvoli tomu už nebudila a nechala ho spinkat
Ano snažim sa dat ho odgrgnut aj ked zaspi ....ale ak do 10 minut neodgrgne polozim na bok a necham spat.