Mam zmrazeny cca liter z poslednych 2 tyzdnov, plus denny nadbytok100-150 ml. Nezijeme na SVK, preto ho nemam ako transportovat a nechcem ho skladovat mesiace, kym opat prideme. Ak by ste niektora mali zaujem, velmi rada ho darujem, sme v BB. Budem tu este dva tyzdne, no banku mlieka na tak kratke obdobie nemalo zmysel riesit. Som zdrava, neuzivam lieky, nefajciarka, dam si obcas male pivo
no mne povedali, ze to nema zmysel... skusim im hned zavolat. 6 mesiacov vydrzi, ale mam vyssiu hladinu laktazy v mlieku a tym padom meni pri dlhsom mrazeni chutove vlastnosti, dieta ho uz neskor nemusi chciet. samozrejme ho nevyhodim, ak sa bude dat spotrebovat asponna prikrmy, ale ak by niekto dokazal mlieko vyuzit uz teraz, velmi radaho darujem. v UK existuje siet dobrovolnych darcov na baze vzajomnej dovery, mimo oficialnych bank a viem, ze minulosti bolo bezne, ze si zeny medzi sebou takto vypomahali aj u nas, tak som myslela, ze mozno sa niekto najde
Mam mesacne babatko - predcasniatko...a kym je v nemocnici mozem darovat mliecko, ktore mam doma...ak by mal niekto zaujem...ide o cca 10 l...mliecko je zamrazene v sterilnych sackoch.
@wooshka inak s tou bankou mlieka nie az tolko vybavovaciek, zoberu ti krv a daju nadobky na mlieko 🙂 my tiez zijeme mimo a pocas pobytu som mliecko davala do banky mlieka 🙂 inak zmrazebe ti vydrzi 6 mesiacov