Dá sa obnoviť mlieko po 4 mesiacoch?

kikusa321
20. aug 2018

Ahojte idem si sem po radu . Prosím vás veľa ľudí mi hovori že sa dá znovu začať kojit dieťatko. Keď mala moja 2 mesiace dostala som čeevnu chrípku nič som nevedela zjest tým pádom ani mliecko nebolo . Teraz má pol roka . Zevraj sa to dá a aj matky čo adoptujú bábätka vedia kojit . Nemá niekto skusenost s týmto? Ďakujem a pekný večer ❤️

katharines
20. aug 2018

@kikusa321 mozno pomoze pichnut oxytocin a prikladat ku prsniku. Alebo klokankovat. Alebo pouzit dvojfazovu odsavacku mlieka a kym sa prichyti dieta na prsnik, tak klokankovat a potom odsavat a stale mu ponukat prsnik.

17juraj17
21. aug 2018

@kikusa321 V historii boli zaznamenane pripady ze i chlapi v extrémnych pripadoch kojili. ( Za vojny, po smrti manzelky a tak ) Je to hlavne hormonalna zalezitost a urcite ak si na to pripravena mlieko pristupi . Ale popravde po pol roku uz by som viac zvazoval nechat malu na umelom.

luba41
21. aug 2018

dá sa, mlieko nezmizne len tak zo dna na den..laktácia pomaly ustupuje aj hormony niekolko mesiacov...začni odsávat v určitých pravidelných intervaloch a uvidíš..nájdi si články na nete..

ericka89
28. aug 2018

@kikusa321 Určite sa to dá. Zavolala by som si laktacnu poradkynu.

sasesoe
28. aug 2018

@kikusa321 tiez viem,ze sa da. Ale riesila by som systematicky s LP podla rad kt tu odzneli. A urcite to ma zmysel aj teraz, kojim 3r a 1r a obaja to stale potrebuju, i ked uz aj jedia "vsetko".

patha155
12. sep 2018

@kikusa321 nasad si bylinky- benedikt lekarsky a senovku grecku. 3x denne 3 tabletky z kazdejo. Casto si drobca prikladaj, idealne vyzlec do plienocky, aby bol kontankt koza na kozu. A skontaktuj sa s LP, ci je drobec dobre prisaty.