Ahojte idem si sem po radu . Prosím vás veľa ľudí mi hovori že sa dá znovu začať kojit dieťatko. Keď mala moja 2 mesiace dostala som čeevnu chrípku nič som nevedela zjest tým pádom ani mliecko nebolo . Teraz má pol roka . Zevraj sa to dá a aj matky čo adoptujú bábätka vedia kojit . Nemá niekto skusenost s týmto? Ďakujem a pekný večer ❤️
@kikusa321 V historii boli zaznamenane pripady ze i chlapi v extrémnych pripadoch kojili. ( Za vojny, po smrti manzelky a tak ) Je to hlavne hormonalna zalezitost a urcite ak si na to pripravena mlieko pristupi . Ale popravde po pol roku uz by som viac zvazoval nechat malu na umelom.
dá sa, mlieko nezmizne len tak zo dna na den..laktácia pomaly ustupuje aj hormony niekolko mesiacov...začni odsávat v určitých pravidelných intervaloch a uvidíš..nájdi si články na nete..
@kikusa321 mozno pomoze pichnut oxytocin a prikladat ku prsniku. Alebo klokankovat. Alebo pouzit dvojfazovu odsavacku mlieka a kym sa prichyti dieta na prsnik, tak klokankovat a potom odsavat a stale mu ponukat prsnik.