Mamičky prosím Vás čo Vám pomohlo aby ste mali viac mlieka ja beriem senovku Grécku a ricinus Communis nemôžem piť mlieko a mliečne výrobky lebo mala máva z toho krv v stolici.
Ďakujem za skóre odpovede
tvorba mlieka závisí najmä od hormonov a teda čo najviac skin to skin s bábetkom. Ja som ešte jedávala rascovú polievku, pila čaje na podporu kojenia, pila hroznovú šťavu... a vraj aj čierne pivo pomáha ale to nemám odskúšané. Ale čo určite najviac pomáha je hlavne kontakt!
veľa tekutín, oddych
@kikulienka94 ja pijem čaj pre dojčiacu matku Vineu a pila som aj meltu ale nemôžem malej to nerobí a ja jej odstrekavam lebo je predčasne a v nemocnici musela vediet 8krmeni cez flašku.
skús namiesto viney tú hroznovú šťavu matyšák, a rascovú polievku, veľa tekutín a oddych. Ale bez bábätka to ide ťažko :(
K senovke este benedikt lekarsky
@ivusinecka026 Ak sa ti da, normalne medzi kojeniami a raz vecer alebo nad ranom zacni mlieko odsavat odsavackou. Aj tym sa ti vytvori viac mlieka. Je to sice casovo narocne ale skusit mozes.
@ivusinecka026 prepac, prehliadla som ze odstrekujes. Skus si pozriet stranku od medely, su tam viacere metody ako odstrekovat aby bolo mlieka pri odsati viac.
Vela vela tekutin /2-3l, jest viac bielkovin, pestra strava, castejsie odsavat.. drzim palce, ono sa to rozbehne 🙂
Ak sa ti chce citat, tak https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=499...
Prikladať prikladať prikladať 🙂 senovku a Benedikt som užívala 3x3 a laktačná radila napr aj moringu vyskúšať. A hroznovu šťavu som tiež pila (rôzne, nie len matyšaka) ale tam som si nie istá či pomohol.... každopádne po 3 mesiacoch sa mi krásne tvorba ustálila a senovku a Benedikta dávam už len raz denne.
ja som skušala všetko možne a vela mlieka som nemala. A to som pila aj gravimlk, jedla polievky a aj kde som dcerku prikladala, mliečko nebolo. Tak som to aj tak vzdala
@ivusinecka026 Hroznova štava, čierne pivo.