Čo užívať na zastávenie laktácie?

jessi06
19. dec 2024

Čítala som ze šalviovy čaj alebo mätový alebo sú na to aj iné nejaké rady??

denkabemommy
19. dec 2024

@jessi06 lieky na zastavenie laktácie, predpíše ti Dr

ktobytobolpovedal
19. dec 2024

Pila som salviovy caj a brala homeo. Lieky som kvoli neziaducim ucinkom nechcela. Ale je to bez nich na dlhsie ☺️

nika23t
19. dec 2024

@jessi06 hlavne si po trochu odstriekavaj mlieko, len ručne, ak by si mala bolesti. A najlepšie zavolať dr, predpíše Ti lieky. Mne sa pár dní tvorilo veľa a potom tak zo dňa na deň sa znížila tvorba.

jessi06
autor
19. dec 2024

@denkabemommy obvodná??

jessi06
autor
19. dec 2024

@ktobytobolpovedal aké sú??

jessi06
autor
19. dec 2024

@ktobytobolpovedal ako dlho to trvalo??

ktobytobolpovedal
19. dec 2024

@jessi06 fu, no do uplneho nic urcite 3t. A homeo tieto (aj ked po pravde, asi je to len placebo 🤣 ale brala som ich)
https://etabletka.sk/obchod/ricinus-communis-4/...

jessi06
autor
20. dec 2024

@ktobytobolpovedal no to pekne dlho. Ale teda zabrali áno? Zo zdravotných dôvodov si prestala kojit?? Môžu sa tie homeo aj počas dojčenia?

ktobytobolpovedal
20. dec 2024

@jessi06 ano, da sa povedat, ze zo zdravotnych (musela som ist na operaciu prsnika a rez mi isiel cez mliecne zlazy. Po 2 dnoch mi mlieko normalne vytlacilo stehy a tieklo cez tu dierku 🤣 uplna haluz. Cize musela som prestat kojit, aby sa mi rana zahojila 🤷‍♀️)…. A ci sa homeo mozu pocas kojenia netusim. Spojila by som sa na tvojom mieste s tvojim gynekologom. Vsetko ti vysvetli a moze predpisat lieky, ja som ich nechcela 😁

jessi06
autor
20. dec 2024

@ktobytobolpovedal nechcem ich ani ja

ktobytobolpovedal
20. dec 2024

@jessi06 tak potom len fakt trpezlivost, salviovy caj a teda mozes tie homeo skusit ☺️

jessi06
autor
20. dec 2024

@ktobytobolpovedal ano už obe mam začala som od dnes.

jessi06
autor
20. dec 2024

@ktobytobolpovedal tie už mám tak ja viem ze to nepôjde zo dňa na deň