Co mam robit ak mam kopu materskeho mlieka, plnu mraznicku a cerstvy nadbytok a v Kosicich, ak viem, nie je laktarium, banka materskeho mlieka? Nie je skoda to vylievat?
nemusis odsvat, pripadne mozes dat vypit starsej 😉, mozes do kupela naliat
inak suhlas s @kvetinka211 az na to ze mliecko moze byt v mrazaku aj polroka ak je spravne uskladnene http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/odsava...
ja som ho tiež musela vyhodiť z mrazaku ☹ malá mi mrazene nechcela, neviem čo sa jej na tom nezdalo. skoda že ma vtedy nenapadlo pridať ho do kupela...
Som z Ružomberka a pani, ktorá rodila v ten istý deň ako ja dáva svoje mlieko na novorodenecké oddelenie. Skúste sa kontaktovať s Vašou nemocnicou.
Normálne zavolaj do nemocnice a spýtaj sa. Môžu ťa zavolať, urobiť pár vyšetrení a ak bude všetko v 100% poriadku, môžu ho od teba brať.
ahojte, som z Kosic a mala by som zaujem o materske mlieko, ak ma niektora mamicka nadbytok
@alba2006 No to je skoda, mne bolo tiez luto ked som musela vyhodit mrazene mliecko z mrazaku po 3 mesiacoch ... keby sa uz inak nedalo, mozes ho naliat babatku do kupela, je to dobre na pokozku.
A skusit menej odsavat ak sa da, radsej len po troske odstriekavat aby prsia povolili a produkcia mliecka by sa mala postupne upravit na potreby tvojho babatka, nech sa zbytocne nepripravujes o cenne vitaminy.
Inak v amerike je z toho tvrdy biznis, citala som ... samozrejme pololegalny ... zeny predavaju mlieko na inzerat, no rizika su velke kedze to nie je nijako kontrolovane ...