Čo robiť s chĺpkami okolo bradavky počas kojenia?

milenavitova
10. aug 2011

čaute baby som v 35 tyždni tehotenstva planujem dojčit len mam menši problem,,,, okolo bradavky mam chlpy su dost tmave a je ich asi 7,,,myslim si že počas dojčenia by to prekažalo babetku ,,neviem čo mam robit , či si ich mam oholit žiletkou,,ale potom by som sa bala infekcie ktoru by dostalo babo PO ŽILETKE KU KOJENIU ,,, ak my viete poradit tak dakujem babi 😉

happy8051
10. aug 2011

kamoska mala ten isty problem... pouzivala na to depilacny krem

benne
10. aug 2011

Nožničky?

titkovamiriam
10. aug 2011

vytrhnút pinzetou a miesto vydezinfikovat 😉

beruska.zuzanka
10. aug 2011

Vytrhať pinzetkou? 😕 😅

carmen86
10. aug 2011

ja to tiez trham pinzetkou a nikdy som nemala ziadny problem s tym ani mala nic nedostala 😉 🙂

zuzi118
10. aug 2011

A co takto nerobit nic? Pripada mi to skor ako esteticky problem nez ako problem s dojcenim.

luba142
10. aug 2011

vytrhávať pinzetou 😉

zewa11
10. aug 2011

šup s pinzetou 🤐

cikyta
10. aug 2011

Vytrhnuť pinzetou všetkých 7 kúskov a máš pokoj. 😅

andel7766
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminka142
10. aug 2011

Ja som mala presne ten isty problem, mala som 4 chlpky a vždy jeden chlpok šťeklil malu na nošteku, pri kojení 😒 A samozrejme to ani moc dobre nevyzeralo, kedže môj manžel bol velmi zvedavy a kukal sa na malu, ako pije 🙂 Ja som si ich vždy trhala pinzetou a mala som pokoj 😀 Keby si si ich holila žiletkou, tak by rychlejšie dorastli a boli by ešte tvrdšie 😖 Ja odporučam pinzetou 😉

li_la
10. aug 2011

Aj ja som mala, asi 4 na každej ale takéé dlhééé. :D A po pôrode mi všetky zmizli, resp. zostali len také malé, tenké a skoro neviditeľné. Ale dovtedy som si ich vytrhávala pinzetou. Som si pripadala už ako chlap... :D