Čo pomáha na chrípku pri dojčení?

bzuco73
8. okt 2010

čauko baby vedeli by ste mi povedať, čo môžem užívať ak na mňa lezie chrípka,nádcha a dojčím?niečo babské a osvedčené....diki....

sue
8. okt 2010

Záleží od toho či ide naozaj o chrípku, alebo len o prechladnutie 😉

ludka140281
8. okt 2010

paralen a teply caj 😉 skore uzdravenie 😉

cikyta
8. okt 2010

+ na hrdlo určite septisan (tablety na cmulanie) inak suhlasím s Ludkou. 🙂

dena69
8. okt 2010

oscillococcinum ... 😉

mywiel
8. okt 2010

Jednoznacne Oscillococcinum a za tri dni je po chripke, odskusané, mama je magistra. 😉

pepies
8. okt 2010

Oscillococcinum

latvia
8. okt 2010

vsetky mozne homeopatika na nadchu, z liekov paralen a ibalgin, kloktadla ak ta chyta hrdlo, vitamin C, a ine multivitaminy. v lekarni je toho tolko, az clovek nevie ktore si vybrat 😉

iinuska
8. okt 2010

ked boli hrdlo, tak je dobre kloktat slanu vlaznu vodu aspon 3-4x denne. Do nosa roztoky morskej soli,

vinifera
8. okt 2010

Paralen

martinko855
9. okt 2010

ja by som to s tym paralenom neriskovala morska sol alebo kvaoky do nosa panhenol.a na hrdlo tantum verde alebo v lekarni dostanes kupit cmulacie cukriky homeopatika.

yennn
9. okt 2010

Ja tym prechadzam prave teraz, takze pojdem do lekarne spytat sa na ten Oscilo.... daco.
Ale tiez sa trapim, lebo nesuhlasim s Ibalginom - ten sa pri kojeni nemoze. Co mozeme je skutocne paralen - je aj od bolesti, aj na znizenie teploty / vypotenie ... ale nemyslim ze pomoze ako prevencia ked uz chripka lezie. Mne v lekarni dali preventan quattro - na bolesti v hrdle, cmuladlo.
Inac - sme my ale uboziatka, odkedy sme otehotneli , nemozme riesit pomaly ziadne svoje zdravotne problemy , a teraz pri kojeni je to pomaly este horsie - v tehotnosti sa niektore veci aspon mozu iba v niektorych stadiach - ked kojime tak vobec ☹

zitaje
9. okt 2010

konske davky C-vitaminu velakrat denne, vela-vela teplych tekutin, zazvorovy caj, idealne zo 2-3 dni nevychadzat z domu (dieta dat spat na balkon 😉 ). Na hrdlo som ja mala propolky, kloktat slanou vodou, ziadnu salviu (zastavuje laktaciu).
Prajem skore uzdravenie 🙂

andrea487
9. okt 2010

presne tak yenn ubožiatka ☹
ja pri nádche prechladnutí som pila vela cajíkov vytlacený citron naparovala som sa ,a do nosa spray mar obsahuje morskú sol a ten možes na100% a je výborný ,nám ho odporucali dávat malej po odsatí nosíka odsávackou a aby nemala vysušenu sliznicu...a raz denne som si dala paralen hot drink to možes ale len jednorázovo! nie normálne dávky že každých 8hod ....
a na to hrdlo je najlepsie kloktat so solou,a aj taký sirup s propolisom no na názou si nespomeniem,bol výborný sladucký a pomáhal,v lekárni mi ho poradili.
takskoré uzdravenie... 🙂

zuzana.dry
19. okt 2011

Ahojte...ja mozem napisat moju skusenost...v tehotenstvach som sa vzdy liecila homeopatikami...neverila som, ze mozu zabrat...ale neskutocne...dokonca sa nimi liecim doposial a berie ich aj cela rodina...coryzalia na nadchu...homeogene na hrdlo a najma oscillococcinum...to mi zabralo aj teraz...v nedelu som sa citila zle...tak ako pred chripkou, virozou...zimnica a pod...kedze dojcim, brala som oscillo kazdych 6 hodin a v pondelok...normalne v pohode som fungovala...este ma to nesklamalo...fakt odporucam...mate aj ine take dobre skusenosti?