ahojte maminky, chcem sa spytat, co by som mohla uzivat na bolesti hlavy a migreny, ked kojim? boli by vhodne aj nejake homeopatika? mate niektora skusenosti? dakujem za rady 🙂
tiez by som siahla najskor po paralene a v krajnej nudzi ibuprofen 😉
ibuprofen kludne mozes i par dni po sebe.. nesmie to byt ale dlhodobe uzivanie... 😉
Veľmi blahoželám k bábatku. A na tú "hlavu" by som skúsila možno paralen. Keď máš migrény, tak je asi zbytočné brať aj ten. Možno by som sa poradila s lekárom. Možno niečo existuje aj pre dojčiace maminky. 🙂)
@martinka2121 kamoška musela zájsť za gyn. kedže jej migrény voľne predávanými liekmi nezaberali, dostala nejaké lieky na predpis vhodné i v tehu a pomohli
ja si davam paralen, vcera som si dokonca musela dat az 2 tak strasne ma bolela hlava, ale uz je dobre 😉
ahoj, ja tiez mavam mireny, beriem na to aj lieky, ale v tehu sa to nedalo... tak som migrenu pretrpela a potom som si dala magnezium - tabletku a neuveris, ale hlava ma prestala boliet. Cele tehu a aj dojcenie som nevzala ani jeden ibalgin a ani paralen... migreny sa po porode trosku zjemnili. Drzim palce... 🙂
môžeš aj panadol.
Ja sa najem, na aspoň trochu najedený žalúdok dám panadol, zjem balík čipsov a zapijem pepsikolov. Toto mi stopercentne zaberie, samotný liek nie. Čipsy musia byť slané, ešte aj v odrobinkách musí byť veľa soli a musia byť z pravých nakrájaných zemiakov - tenké plátky usmažené, nie nejaké napodobneniny. Je to nezdravé, doktor Bukovský by ma s tým poslal "doprdele", ale toto mi skutočne pomôže na hnusnú migrénu. Pomáha to aj mame, aj sestrám už roky, treba vyskúšať, na každého inšie zaberie.
Migrény bývajú aj z nedostatku vody v tele, treba veľa piť.
sumivy panadol, akurat nie ten, kde je kodein, iba kofein a paracetamol, to v pohode mozes a @kokazm, ja som myslela, ze som sisi, ale mne sa tiez strasne ziada cola a chipsy, dobre vediet 😉
ahoj.mne v nemocnici na gynke odpurucili panadol exra
Panadol Novum a zabral mi.
podla mojho nazoru sa kazdy liek dostava aj do mliecka, takze ak sa koji, liek ide aj babatku..aj ked v malom mnozstve ale je tam. Ja mavam tiez migreny a teda poriadne (pre otehotnenim mi zaberali iba triptany) No prave z toho dovodu co som spomenula to jednoducho "iba" pretrpim a nedavam si ziadne lieky. Je to narocne ☹ ale snazim sa vydrzat kym to ide.
ja som si davala paralen. viem, ze na zapaly sa dojciacim mamickam moze podat aj ibuprofen, takze ak ti paralen nezaberie, mozes si dat aj ten, v nudzi. 😉