Čo môže jesť matka počas dojčenia?

milka1533
22. mar 2019

Ahojte baby chcem sa opýtať môj malý bude mať 2tyzdne a rada by som si už dala pizzu môžem ju zjesť? Nebude ho u toho naduvat?.. Bolieť bruško?? A samozrejme kojím 🙂 ďakujem za každú radu 🙂

siska53
22. mar 2019

@milka1533 musis vyskusat..je to individualne. Pri rpvom.som.mohla jest cokolvek, pri druhom som.si uz musela davat pozor.

emmi101
22. mar 2019

Podľa toho akú si dáš, isto nie štiplavú alebo nejakú mega slanú ja neviem s olivami alebo nivou, radšej len takú jednoduchšiua treba proste vyskúšať či mu to sadne alebo nie

milka1533
autor
22. mar 2019

@siska53 no i ja som tak jedla postupne pri prvom všetko skoro ale pri druhom sa bojím lebo co ho sledujem tak stále pri kojeni on musí sa vykakat a bojím sa ze keď zjem pizzu napríklad tak žeby ho nebolelo z toho bruško a zase tie isté jedla jest dookola to už mi lezie na nervy

milka1533
autor
22. mar 2019

@emmi101 nie nie stipavu nie len takú niečo ako sunkovu.. A hej ďakujem za rady 🙂

diewcatqoo
22. mar 2019

@milka1533 ahoj, vacsina deti kaka po kojeni. Moj syn, ked bol novorodenec, bol ako rura.. ked nieco slo vrchom dnu, hned to slo spodkom von 🙂
Ohladom jedal musis vyskusat, pretoze kazde babo to ma inak. Ja som jedla aj pizzu klasika sunkovu, ale bez kukurice a nic sa nestalo. Vyhybala som sa akurat strukovinam. A neskor sme zistili, ze malemu nerobi dobre mlieko a mliecne vyrobky, tak som sa zacala vyhybat aj tomu.
Takze daj si pizzu a uvidis. Dobru chut

milka1533
autor
22. mar 2019

@diewcatqoo no tak strukoviny nie radšej neriskujem. A u nás mliečne výrobky zatiaľ zvláda dobre (nech poklopkam) a ďakujem pekne skúsim
😉

bobula46
22. mar 2019

Skús všetko s mierou, môj syn mal problém prvé mesiace so všetkým, ale tiež som dala občas aj pizzu. Nezjedla som ju sama celú. Zo začiatku dva-tri kúsky, potom polovicu a zvykol si. A keď ho bruško bolelo vedela som z čoho 🙂

rajcianka27
27. jún 2019

moj maly prvy mesiac reagoval na vsetko co som zjedla, aj z pizze prdel-cerstve pecivo 😀 teraz v 3tom mesiaci je to uz ok, ale kukuricu a klasicke nafukovacie veci si este radsej nedavam, inak uz jem vsetko aj pikantne, ale kazde babo je ine