Ahojte baby chcem sa opýtať môj malý bude mať 2tyzdne a rada by som si už dala pizzu môžem ju zjesť? Nebude ho u toho naduvat?.. Bolieť bruško?? A samozrejme kojím 🙂 ďakujem za každú radu 🙂
Podľa toho akú si dáš, isto nie štiplavú alebo nejakú mega slanú ja neviem s olivami alebo nivou, radšej len takú jednoduchšiua treba proste vyskúšať či mu to sadne alebo nie
@siska53 no i ja som tak jedla postupne pri prvom všetko skoro ale pri druhom sa bojím lebo co ho sledujem tak stále pri kojeni on musí sa vykakat a bojím sa ze keď zjem pizzu napríklad tak žeby ho nebolelo z toho bruško a zase tie isté jedla jest dookola to už mi lezie na nervy
@milka1533 ahoj, vacsina deti kaka po kojeni. Moj syn, ked bol novorodenec, bol ako rura.. ked nieco slo vrchom dnu, hned to slo spodkom von 🙂
Ohladom jedal musis vyskusat, pretoze kazde babo to ma inak. Ja som jedla aj pizzu klasika sunkovu, ale bez kukurice a nic sa nestalo. Vyhybala som sa akurat strukovinam. A neskor sme zistili, ze malemu nerobi dobre mlieko a mliecne vyrobky, tak som sa zacala vyhybat aj tomu.
Takze daj si pizzu a uvidis. Dobru chut
@diewcatqoo no tak strukoviny nie radšej neriskujem. A u nás mliečne výrobky zatiaľ zvláda dobre (nech poklopkam) a ďakujem pekne skúsim
😉
Skús všetko s mierou, môj syn mal problém prvé mesiace so všetkým, ale tiež som dala občas aj pizzu. Nezjedla som ju sama celú. Zo začiatku dva-tri kúsky, potom polovicu a zvykol si. A keď ho bruško bolelo vedela som z čoho 🙂
moj maly prvy mesiac reagoval na vsetko co som zjedla, aj z pizze prdel-cerstve pecivo 😀 teraz v 3tom mesiaci je to uz ok, ale kukuricu a klasicke nafukovacie veci si este radsej nedavam, inak uz jem vsetko aj pikantne, ale kazde babo je ine
@milka1533 musis vyskusat..je to individualne. Pri rpvom.som.mohla jest cokolvek, pri druhom som.si uz musela davat pozor.