Dojčím ročného chlapčeka, ktorý má niekedy pohryzie do bradavky. V noci sa často budí(aj 10krát) a ukľudní ho len prsník. Už niekoľko dní som mala celé dvorce červené akoby zapálené, natierala som ich citrovitalom a olivovým olejom, no pokožka popraskala a vznikli bolestivé trhliny, ktoré sú niekde aj hnisavé. Vyčistila som ich koloidným striebrom. Druhý deň natieram medicínskym medom. No som už zúfalá. Bolesť je obrovská. Určite nechcem prestať dojčiť. Čo by ste mi poradili? Hlavne tie noci sú otrasné. Cez deň sa snažím teraz menej dojčiť, nech sa to nejako zahojí.
klobúčik si neskúšala? aspoň kým sa ti to nezahoji? ci nechceš?
@jugolinka ročné dieťa ktoré ma kuše do bradavky, 10krat za noc sa budí a ukľudni sa len na prsníku, no klobúk dole, ja uz by som to ukončila. Chápem, ze chceš este dojcit, aj ked uz to nepotrebuje kedze ma už plnohodnotnu stravu v jeho veku predpokladam ale zase robit zo seba otroka 10krát za noc aby si podudkal a kusal ma do prsníka... skús dať fialovu vodičku, tu komunistickú a natierať bepanthenom, mne na bradavky najlepšie pomáhala táto kombinácia
@jugolinka multimam compeesses náplaste - okamžitá úľava a zahojenie do pár dní. Sú síce drahšie, ale vieš ich rozstrihnúť na viac kúskov. Ja som jednu strihla na 2-3 kúsky.
Presne tak. Multimam compresses. Ja som mala natrhnutu bradavku a kazde kojenie som plakala. Ale s tym sa to dalo doporiadku aj napriek stalemu kojeniu. A este odporucam velmi lanolinovu mast od lansinoh. Skusala som kadejake ale len tato mi priniesla pozitivne vysledky
@livuska124 ďakujem
Preco si nekupis masticku na bradavky ja som mala vybornu z DMky podla toho co pises nic co sisi na ne uz davala nepomohlo 😉