Ahojte maminkychcem sa opýtať. Budem mat zachviľu dvoj mesačnú dcérku plne kojeniu len v praví prsník mam menej naliaty ako ten ľavý.. Neviem co stým ci s ami ešte náplní alebo mam ísť doktorovi? Za radi budem veľmi vďačná
Urcite davaj pozor na striedanie prsnikov aby si nepreferovala jeden viac...ak aj napriek tomu sa tvorba neuoravi nerob si z toho tazku hlavu...ja som druheho syna kojila 2,5 roka z toho 2 roky len z jedneho prsnika a úplne mu stačilo...mne vsak druhy prsnik syn sam odmietal....drzim palce 😃
@dominika47 V prsnikoch sa nachadza 13-15 mliecnych zliaz a je normalne, ze ich neni narovnako. Preto sa ti v jednom tvori viac mlieka a je aj naliatejsi.
@dominika47 to tak byva.. skus si z neho odsavat, ked mas malu na tom.lepsom. ja som.si tak ten horsi stimulovala.. neskor uz nebolo treba, okolo pol roka mala.pila uz pekne na striedacku a nebolo badat rozdiel, pekn sme sa kojili do 2 r. a z oboch
Ďakujem vám veľmi pekne za radi dúfam ze to zvládneme 😘😊
Ahoj, nedavas jej z toho laveho prsnika pit viac? Ak jej davas viac z jedneho, tak moze sa stat, ze prsnik je tym padom viac stimulovany a tvori sa v nom viac mlieka. Cize sa ti moze zdat viac naliaty ako ten druhy.
Ak je babo spokojne a mliecko jej staci a ak teba prsnik neboli, netreba s tym urcite utekat k lekarovi 🙂 ono po case sa tvorba mlieka ustali a mlieko sa ti bude tvorit podla potreby dietata. Takze prsniky sa prestanu tak nalievat ako na zaciatku. To ale neznamena, ze sa prestane tvorit mlieko ;)