Chuť na sladké počas dojčenia

30. mar 2023

Ahojte aj vy ste mali počas kojenia neskutočne chute na sladké ? U mňa to nie je len o jednom keksíku,ja keď si dám niečo sladké tak neviem prestať, pokračujem veľkou čokoládou, miešam slané so sladkým , vyustuje to do záchvatoveho prejedania...neviete nieco poradiť ?
Takýmto štýlom priberám ... A chcem to stopnúť, ďakujem

ivangeline
30. mar 2023

Vyvazena strava. Nic ine nie je. Jest treba o cosi viac ale sladle to byt nemusi.

lindous
30. mar 2023

Nedržať doma to, čím sa nechceš prejedať 🙂

trinneo
30. mar 2023

Ano mam to tiez, počas tehotenstva som nejedla toľko sladkého ako počas dojčenia...a pomaha nemať doma sladke, alebo si uvedomiť, ze dam si po obede jeden a nie viac a drzat sa toho...

miadi
31. mar 2023

Zazila som tie chute ale ja som si robila ovsene vlocky s ovocim a javorovym syrupom a to my stacilo. Nepriberala som z toho. Skus nieco take .

basska_b
31. mar 2023

Moj muz vypozoroval, ze žravé záchvaty sladkého ma pri nedostatku vitaminu C. Mozes skusit grep alebo tabletkovu formu, pozor, tabletku zapi vacsim mnozstvom vody, nakolko vit. C sa rozpusta vo vode. Kojenie je velky enerrgeticky vydaj, ja som popri nom dost schudla, ale sama citis, ze dohanat kalorie cukrom neni ok. Daj si radsej musli, cestoviny, ovocie... ja som sa od cukru oducala postupne, vdaka detom - ked som totiz vytiahla keksy, cokolady, chceli to aj ony a doslova mi to zozrali namiesto mna 😃