Prosim vas, vie mi niekto poradit?vcera som cistila kanvicu s cheironom-je to prostriedok na odstranovanioe vodneho kamena..zabudla som to vyliat a zaliala som si stym vcera vecer caj. bolo to len viac kysle, zistila som to az rano..Kojim..Moze byt z toho nieco malemu? pil 2x v noci a raz rano..co amm robit? mne nie je nic a on je tiez zatial v pohode..ak by mu to uskodilo uz by sa to prejavilo?co myslite? mozem ho dalej kojit dnes?alebo mam dat radsej umele mlieko?
@bosoriak je tam toto CHEIRON je charakterizovaný ako látka neškodná, bez dráždivých účinkov na pokožku, avšak po práci je potrebné ruky ošetriť regeneračným krémom.
• pri požití vypiť 2-3 dcl vody
• neobsahuje látky škodlivé životnému prostrediu
• nepoužívať na zinkové povrchy
• obsahuje zmes organických a anorganických kyselín
• vysýtený roztok vylejte do výlevky, prípadne WC
rieš seba,skús zavolať lekárovi.. bábu pravdepodobne nič nebude..a do buducnosti -skús sa poobzerať radšej po nejakých prírodných prípravkoch všeobecne na čistenie v domácnosti-ocot, kyselina citronová, soda bicarbona a pod. Ti zabeezpečia čistotu v dome aj bez množstva chémie..hlavne ked máš malé dieťa..
@aandreaa9 ak tam nie je napisane,ze po poziti okamzite na pohotovost,tak by som to nechala tak.
Kanvicu staci vycistit octom-ocot,voda,nechas prevriet a odstat. Ja octom umyvam aj zrkadla. A na cistenie pouzivam aj prasok do peciva. Dobre mi vycisti drez a nie je to taka skodliva chemia ako nejake ine prostriedky.
@ivet1371 to mi je jedno. Bezpecnejsi je ocot. Tiez sa mi stalo,ze som zabudla na to,ze cistim..raz som tak omylom malemu UM spravila..s octom..po prvom cucnuti sa zaksichtil..neviem si prestavit pouzivat chemiu v takychto pripadoch.. Ked sa da,radsej nieco bezpecnejsie.. Moj nazor. A zas ocot sa mi nezda tzky straaasne drahy.. To skor rozne ine pripravky..
@aandreaa9 Pozri si zlozenie, pozri si co je napisane na obale co mas robit v pripade pozitia. Podla mna babu nic nebude, v prvom rade ries seba.