Časový interval na kŕmenie

23. dec 2024

Ahojte,

už v porodnici kazali krmit kazde 3hodinky, to iste aj pediatricka, vraj je nutne dodrziavat interval a mat rezim…ak mi babatko vydrzi 4hodinky, mozem to takto posunut ? Kazde 3 sa mi zda dost casto a stava sa ze babatku ani nestihne vytravit a potom grcka.. ak to dam na 4h tak sa to nedeje.. mali ste to tak niektora, ze ste krmili kazde 4? Babatko ma mesiac a pije mi tak 80ml, niekedy 70.. samozrejme ak sa zobudi skor a pyta papat tak dostane, ale ak spinka, nechcem ju budit po 3h, ked ma este aj prazdnu plienku a je rozospata potom a nervozna ze som ju zobudila
Dakujem za kazdy koment

ivanakal
23. dec 2024

Kludne aj každé 4, nemusis budiť. Postupne sa to upraví a urobíte si nejaký režim. Ja som sa neriadila žiadnymi tabuľkami ale riadila som sa svojim inštinktom. Moji chalani jedávali aj každú hodinu a to pili aj viac ako 80ml, oni boli veľkí a hladní. 😀 Nechaj ju spinkať keď ti spí, ono sa to zmení. 😀

marhulka13
23. dec 2024

Ak priberá, tak by som neriešila. Syn mi od sest týždňov prespal celú noc a nikdy som nebudila. Cez deň jedol tiež aj po 4 hodinách. Zato druha dcéra bola na cecku skoro vkuse

petamich
23. dec 2024

Davala som, ked pytal 🙂 nie podla toho, co ukazovali hodinky, to su take "rady" - niekto potrebuje castejsie, iny menej casto, takze nebudila som, neriesila, sledovala som ho a naucila sa, kedy je ten spravny cas

Drzte sa a pekne sviatky 🙂

jarkaslck
23. dec 2024

Ja som dostala rovnake odporucanie v porodnici. Tak som to tak robila az kym niekde po prvom mesiaci som nevstala na budik a stalo sa to, ze mala spala celu noc a rano sa napapala ked vstala. Tak potom uz neexistoval vesmir, v ktorom by som svoje dieta zobudila aby sa najedlo.

anavixy
23. dec 2024

Nemusis budit a mozes dokonca dat papat aj skor nez po 3h, ak by niekedy doslo k tomu, ze vyhladne skor… to odproucanie (uz trosku zastarale..) je ale myslene ako spodna hranica v zmysle nedavat skor, nie neskor. Ale teda ano, mozes davat zdravemu dietatu aj UM na poziadanie, tj. aj po 2h a aj po 4h, ako ono vyzaduje.