Ako dlho čakáte kým si babo odgrgne? Hlavne v noci? Moja mala si sem tam odgrgne sem tam nie, v postieľke leží bokom. Ze ci stačí pol hodka? A ísť spať alebo ja neviem.
V noci som nikdy nečakal pol hodinu a vlastne ani cez deň tak dlho nie. Len zopár minút, max. tak 10. Dala som ľahnúť na bok, zapla monitor duchu a bolo.
@pribinak 😀 ja ju dávam hneď do postieľky nábok, už spinka. Takze keby niečo, a ze sa aj povracka, malo by to byt dobre? Dúfam
Kľud. Niektoré bábätka proste nepotrebujú odgrgnut po každom papani a čím bude staršie tým menej často bude odgrgavat
Ja som dala babo tak že hlavičku malo na plienke na mojom ramene, chvíľku pomasirovala a dala spinkať
Na trhnutie som čakala fakt pár minút
Syn spinkal na brušku
Papala o 22, a spinka. Takze hovoríte ze môžem ísť kľudne spat? 😀
Áno, dobrú noc
V noci chvilicku par sekund- kojene ani odgrgnut nemusi. A cez den som ju cielene tiez nedavala. Odgrgla si vranci nosenia, tulenia. Nikdy som ju nenatriasala ani nehojdala ani nenadskakovala aby si grgla.
Tak najprv píšes či stačí pol hodina a potom, že ju dávaš hneď na bok ľahnúť? Tak nechápem, či je vôbec dávaš aspoň na chvíľu odgrnut alebo nie. Mala by si jej dať príležitosť ked jej treba aby si odgrgla, nech ju netlačí bruško. Stačí pár minút. Nie každé bábo grga ale vždy som dala aspoň na chvíľu, niekedy grgol, niekedy nie.
Nas maly skoro vobec negrgá ( niektore babetka velmi malo grgajú) , v noci som ho nakojila a max 5 minut pockala a dala spat obcas sa zobudil za nejaku chvilu dala som ho grnut a spal dalej
@minesasubu lebo moja mala zvykne aj vyvrátiť trosku mlieka, ale trvá to dosť dlho niekedy až po hodine a pol
Po materskom mlieku nemusí vôbec grgať, po umelom skôr lebo je ťažšie. Moja malá zo začiatku vôbec nám to nešlo to grganie ale sestričky hovorili že nemusí grgať ale aspoň pól hoďku ju držať podvihnutú. Až neskôr začala grgať ako chlap v krčme.
Ja som prvu kojenu a ani teraz druheho nedavala odgrgavat vobec.
Pol hodka? Pockala som pár minút, masirovala chrbátik
Babo si nemusí vždy odgrgnut