Čaj na dojčenie a kolika u bábätka

bubka226
12. nov 2020

Ahojte, moze vadit babatku caj na dojcenie - fenikel?
Davam si pozor co zjem, aby som malej neublizila ale citala som, ze aj caj moze byt pricinou koliky 🤷‍♀️

ivangeline
12. nov 2020

Môže. Však skús vysadiť na 2 dní a hneď uvidíš.

majamat
12. nov 2020

@bubka226 ja si myslim, ze koliku uplne ovlyvnit nemozes. ja som si davala pozor na starvu, caj som nepila a aj tak dcera koliky mala.

pribinak
12. nov 2020

Ten fenikel môže babo naduvat, čiže ak sa ti zdá, že ho boli bruško, tak čaj prestaň piť a uvidis či bude zmena

domak2
12. nov 2020

Čaj je pricinou koliky keď sa dáva dieťaťu, nie ked ho piješ ty.

bubka226
autor
12. nov 2020

@majamat a ako pomoct malej? Ja som uz zufala 😔

majamat
12. nov 2020

@bubka226 neviem. my sme si to jednoducho odtrpeli. da sa masirovat brusko,cvicit s nozicakmi, je dobre,aby si dieta aj poriadne odgrglo,lebo vzduch v zaludku moze tiez mat na toto vplyv.

luba41
12. nov 2020

@bubka226 popíš viac tú vašu "koliku"..dieta plače?

bjl0803
12. nov 2020

@bubka226 tak a teraz som si istá prečo nás bolelo bruško tiež som si dala čaj z DM na podporu mlieka a v ten večer sme prvý krát dávali espumisan kvapky ....od test som ten čaj nepila a je kľud ...ja som si aj myslela lebo je tam v zložení fenikel ...no bola som na vážkach či je to z toho ...takže áno bolo

bubka226
autor
12. nov 2020

@luba41 mala je nekludna, place/krici, rozhadzuje rucickami, nozickami, sama si ich krci k brusku, neda sa utisit ani prilozenim k prsniku. Ked ju hladkam na brusku a pocvicime s nozickami, tak zaspi na 10 min a zasa je hore. Dokola to iste 😔

bubka226
autor
12. nov 2020

@bjl0803 vcera som si dala posledny caj vecer, odvtedy som nepila, v noci sme este nespali ale od rana je to lepsie. Uz si caj nedam, skusim ho nepit, ci to bolo ozaj tym alebo treba hladat pricinu inde

luba41
12. nov 2020

@bubka226 vele nosit a udržovat spoločný kontakt počas dna a j v noci..kup si šatku na nosenie..bez cumlíka, správne prisatie a ponuknut prsník na požiadanie ..na každe zamrnknutie..možno ide na prsník, ked je už riadne rozrušená , vtedy ju neukludní.. a usdičky v puse jej niekto kontroloval? čaj pit nepotrebuješ..

bubka226
autor
12. nov 2020

@luba41 som s malou 24/7, odbehnem si len ked spinka (aj to len na wc alebo sa napit), do sprchy idem ked sa jej tatino venuje. Takze fakt sme spolu stale.
Este aj v noci ju nedavam do postielky ale nechavam s nami v posteli.
Dudlik mala mozno 3x z toho 2x ked s nou bol tatino u doktorky.
Caj som si dala naposledy vcera vecer, uvidime aka bude tato noc. Cez den kakala a nejavila sa ze by ju bolelo brusko, tak uvidime 🙏🏻