Ahojte, moze vadit babatku caj na dojcenie - fenikel?
Davam si pozor co zjem, aby som malej neublizila ale citala som, ze aj caj moze byt pricinou koliky 🤷♀️
Ten fenikel môže babo naduvat, čiže ak sa ti zdá, že ho boli bruško, tak čaj prestaň piť a uvidis či bude zmena
Čaj je pricinou koliky keď sa dáva dieťaťu, nie ked ho piješ ty.
@bubka226 tak a teraz som si istá prečo nás bolelo bruško tiež som si dala čaj z DM na podporu mlieka a v ten večer sme prvý krát dávali espumisan kvapky ....od test som ten čaj nepila a je kľud ...ja som si aj myslela lebo je tam v zložení fenikel ...no bola som na vážkach či je to z toho ...takže áno bolo
@bubka226 vele nosit a udržovat spoločný kontakt počas dna a j v noci..kup si šatku na nosenie..bez cumlíka, správne prisatie a ponuknut prsník na požiadanie ..na každe zamrnknutie..možno ide na prsník, ked je už riadne rozrušená , vtedy ju neukludní.. a usdičky v puse jej niekto kontroloval? čaj pit nepotrebuješ..
@luba41 som s malou 24/7, odbehnem si len ked spinka (aj to len na wc alebo sa napit), do sprchy idem ked sa jej tatino venuje. Takze fakt sme spolu stale.
Este aj v noci ju nedavam do postielky ale nechavam s nami v posteli.
Dudlik mala mozno 3x z toho 2x ked s nou bol tatino u doktorky.
Caj som si dala naposledy vcera vecer, uvidime aka bude tato noc. Cez den kakala a nejavila sa ze by ju bolelo brusko, tak uvidime 🙏🏻
Môže. Však skús vysadiť na 2 dní a hneď uvidíš.