vcera som uvarila malemu polievocku zo zeleniny ako papal doteraz, pridala som tam este brokolicu(nebola mrazena ale cerstva) na obed(vcera) spapal 80ml, olovrat som mu dala mliecko(nutrilon Ha1)-asi 70ml, behom hodiny to vsetko vyvracal, tak spravil aj z vecerou, ranajkami, kupila som mu nutrilon Ra1 a zatial v pohode. moze byt brokolica tazka na zaludok?
myslim si, ze keby to bolo ze mu nesadla na obed brokolica, vyvracal by len jedno jedlo, pokial to pretrvava, poradila by som sa s lekarom...antirefluxny nutrilon by som nedavala, pokial nema reflux...
ja by som tu brokolicu teraz nedavala a skusila tak cca o 2 tyždne znova.ked sa to bude opakovať je to z nej...možno mu nesadla 😒
Ja si tiež nemyslím, že by to bolo z brokolice...
ja si myslim,trak ako povedala akika722 skus dat neskor ale anti refluxne mlieko nedavaj.Moja mala tak vzdy vyvraca-gramko,cokoladovy jogurt,cokoladovu kasu-vsetko co je riedke a obsahuje cokoladu,takze sa tomu vyhybame
Mojej ked som dala brokolicu na obed, tak este vecer od nej odgrgovala, obcas aj trosku vygrcla a bola nepokojna. Skus ju na cas vysadit. Mne sa osvedcila viac mrazena - ta jej problemy nerobi.
...brokolicu nedavaj, my sme mali problemy s nafukovanim od prikrmov, takze mala ma dnes 9 mesiacov a nedavam ani brokolicu, ani karfiol, lebo je to tažke na travenie
Pri brokolici aj karfiole nafukuju stonky. Takze tie treba odrezat a nemal by byt problem.Skus aj tak radsej chvilku pockat, potom zarad brokolicu ale bez tych stoniek a uvidis.
teda ja si nemyslim ze to bolo z brokolice 😒