Už vyše mesiaca mám vo vnútri v bradavke biele bodku , hlboko pod kožou , skúšala som zo začiatku niekoľkokrát prepichnut no stále je to take iste , no plus mám tu bradavku úplne červenú oproti druhej a stipe má. Mala som už aj ATB masticku na to tento týždeň no žiadna zmena … 🤔 myslite že som si to mohla sama nejako spôsobiť alebo čo to môže byt ? 😒citrovital som skúšala … nieje to mliečny pluzgier je to mimo toho kadiaľ ide mliecko
@bela30 nie , tie som mala viac krat , vyzerali inak. Toto mám vo vnútri hlboko pod kožou, nedá sa k tomu dostať a bojim sa či som si aj sama nemohla tam niečo zaniesť keď som si tam šparala 😒
Ale ved ty si tu uz pisala viackrat… kvasinku mas vylucenu? Kvoli comu si mala atb masticku? Keby tam mas absces, tak to nie je len bodka a boli to jak svina aj v klude… treba zistit ci nejde o kvasinku, kedze je bradavka cervena a ak nie, tak bielu bodku neries. A citrovital tiez nie, moze ti tu bradavku akurat tak podrazdit, viem, ze je to popularna liecba u mamily, ale nie.
Nieco take? To bude upchaty mliekovod.
https://dojcenie.wordpress.com/2010/01/02/biela...