Bolestivý prsník

annamaria1987
11. aug 2013

Ahojte, ked som prestala kojit malu tak mi tvrdli prsniky, davala som na to studeny obklad, kapustne listy a trosku mlieka som poodsavala aby sa uvolnili. Teraz uz je tomu asi tyzden co sa mi prsia nenalievaju, su na dotyk makke, ale v jednom prsniku citim bolest na dotyk. Myslela som si ze to je zapal, ale podla toho co som citala tak mi to velmi nesedi, pretoze nemam ani teplotu, ani cerveny flak iba tu bolest. Viete niekto co by to mohlo byt? Prejde to samo, alebo sa mam objednat k lekarovi? Dakujem

lilysk
11. aug 2013

@annamaria1987 Ahoj
Ja som tiez pred tyzdnom prestala kojit 2 rocnu dceru -musela som zo dna na den ...mala som naliate prsniky ...no katastrofa aj ma boleli aj v kazdom som mala presne taku hrcu ako pises ...kupila som si RICINUS COMUNIS v lekarni -to je homeopatikum a do 24 hod bola bolest prec ....davala som si 2 krat denne 5 guliciek a vece som si dala horucu vanu a poriadne som to bolestive rozmasirovala .Pomohlo tak skus mozno ti pomoze .Ak nie tak uz len ten lekar ti pomoze .
Drzim palce

ddomka
16. jan 2017

Ahojte mám 21.
V máji 2016 som sa zobudila na bolesť prsníka nahmatala som si hračku okamžite som navštívila gynekológa. Podotýkam mám onlogynekologa. Hneď mi nasadil antibiotiká no bolesť neprechádzala. Poslal ma na vyšetrenie kde mi robili punkciu. Zistilo sa že o nič zhubné nejde , trocha mi to vyčistili bolesť na chvíľku ustúpila. Po mesiaci ma začal zase bolieť prsník okamžite za gynekológom ďalšie antibiotiká. Stále má to neprechádzalo za sebou mam 3 soná prsníkov, 4 vyšetrenia od rôznych odbornikov a stále mi na nič neprišli. Ja už neviem na koho sa mam obrátiť mam veľké bolesti prosím ak máte niekto s niečim takýmto skúsenosti poraďte mi prosím 🙏