Ahojte potrebujem surne radu kojim tyzdnove babo donicilo mi bradavky az tak ze mi z oboch tecie krv mala mi vracia krvave mlieko .
Neviem co mam urobit s bradaviek mi ide strasne vela krvy .
@imany určite citrovital za mna, mam naplaste mi absolutne nepomohli a hlavne najst pricinu ako bolo pisane co najskor skontrolovat uzdicky a prisatie
multi mam naplaste - to uz mas ragady tam len krem nepomoze. resp ak mas moznost skoc na gyndu (alebo si zavolaj, co ti odporucia .... ) ... prsia treba vetrat, vetrat a umyvat len cistou vodou. osobitny uterak na ne, vzdy cisty (ja som si utieraka plienkou detskou obycajnou a vymienala) ... kamoske pomohli klobuciky v takomto pripade. ale to odskusane nemam a niekto ich neodporuca, tak je na tebe, ako sa rozhodnes. prve dni/ tyzdne aj mna bolelo, no preslo. mne pomohli tie naplaste.
@nikusiak9 ked som bola v porodnici tam mi laktacna povedala ze mala je zle prista kvoli tomu ze mam velke bradavky a ona ma malinke ustocka
Jedno dieta som kojila do teraz ma 2,5 roka toto sa mi nikdy nestalo .
Teraz sa mi neda kojit stymi bradavkami lebo su dost zle a mala mi grcia krv :(
@imany ja som to tiez riesila, syn ma 3 mesiace. Prvy mesiac som videla vsetky hviezdy, ked som kojila. Chcela som s tym seknut, bolo mi do placu vzdy, ked sa prisal. Mne velmi pomoho domaca nechtikova mast zarabana do jazvecej masti. Cistila som koloidnym striebrom. Par dni som nevedela kojit. Dostal moje mlieko z flase. Ja som si odsavala, aby som neprisla o mlieko. Ked podrastol trochu, zlepsilo sa to. Ale aj dnes dostane obcas z flase, ked grcia a zhorsia sa mu koliky. Nema problem ani s kojenim napriek flasi.
@imany citrovital, skontrolovat prisatie, prip.strihnut uzdicky