Bolestivé a krvavé bradavky

imany
16. jún 2020

Ahojte potrebujem surne radu kojim tyzdnove babo donicilo mi bradavky az tak ze mi z oboch tecie krv mala mi vracia krvave mlieko .
Neviem co mam urobit s bradaviek mi ide strasne vela krvy .

nikusiak9
16. jún 2020

@imany citrovital, skontrolovat prisatie, prip.strihnut uzdicky

nikusiak9
16. jún 2020

@nikusiak9 pripadne MAM naplaste bez lanolinu

xjakubikovak
16. jún 2020

@imany určite citrovital za mna, mam naplaste mi absolutne nepomohli a hlavne najst pricinu ako bolo pisane co najskor skontrolovat uzdicky a prisatie

ukulela
16. jún 2020

multi mam naplaste - to uz mas ragady tam len krem nepomoze. resp ak mas moznost skoc na gyndu (alebo si zavolaj, co ti odporucia .... ) ... prsia treba vetrat, vetrat a umyvat len cistou vodou. osobitny uterak na ne, vzdy cisty (ja som si utieraka plienkou detskou obycajnou a vymienala) ... kamoske pomohli klobuciky v takomto pripade. ale to odskusane nemam a niekto ich neodporuca, tak je na tebe, ako sa rozhodnes. prve dni/ tyzdne aj mna bolelo, no preslo. mne pomohli tie naplaste.

imany
autor
16. jún 2020

@nikusiak9 ked som bola v porodnici tam mi laktacna povedala ze mala je zle prista kvoli tomu ze mam velke bradavky a ona ma malinke ustocka
Jedno dieta som kojila do teraz ma 2,5 roka toto sa mi nikdy nestalo .
Teraz sa mi neda kojit stymi bradavkami lebo su dost zle a mala mi grcia krv :(

imany
autor
16. jún 2020

@imany a najhoršie je to ze mam prsia ako kamene navrete

aezakmi
16. jún 2020

@imany odporúčam LANSINOH HPA LANOLIN dá sa kúpiť v lekárni

nikusiak9
16. jún 2020

@aezakmi lanolin nie,podporuje tvorbu kvasiniek a do otvorenej rany je to najhorsie co moze byt

nikusiak9
16. jún 2020

@imany horuca sprcha, infra lampa, co najskor ORL kvoli uzdickam.

evitka83
16. jún 2020

@imany ja som to tiez riesila, syn ma 3 mesiace. Prvy mesiac som videla vsetky hviezdy, ked som kojila. Chcela som s tym seknut, bolo mi do placu vzdy, ked sa prisal. Mne velmi pomoho domaca nechtikova mast zarabana do jazvecej masti. Cistila som koloidnym striebrom. Par dni som nevedela kojit. Dostal moje mlieko z flase. Ja som si odsavala, aby som neprisla o mlieko. Ked podrastol trochu, zlepsilo sa to. Ale aj dnes dostane obcas z flase, ked grcia a zhorsia sa mu koliky. Nema problem ani s kojenim napriek flasi.