Bolestivá hrča na prsníku a zdurenina na bradavke

danianela
24. sep 2019

Uz 6 den mam bolestivú hrču dlhu spredu siahajúcu cez prsník k bradavke a na bradavke akoby zdureninu, ktora sa mení a mizne pri kojení , bradavka ma v tom mieste aj stipe. Celkovo mam trochu pocit pálenia v tom prsníku. Nemam teplotu. Nebude to asi zápal ,ale upchatý mliekovod ,no ten by mal do 2 dni max zmiznúť. Nezvládam si prepichnut bradavky, velmi sa toho bojim. Mate niektorá skusenost s tym , ze sa to samo nejak vstrebalo? Velmi sa bojim nejakych vážnejších problémov ,som uz zúfalá napadlo mi aj prestat kojiť:(

pininka1
24. sep 2019

Skús si dať na noc do podprsenky vreckovku namočenú v alpe. Mne to veľmi pomohlo, kľudne aj cez bradavku, do rána bol zápal preč. Celkovo som si potierala prsia s alpou a mala som pokoj.

nikusiak9
24. sep 2019

@danianela pr3pichnutie neboli vobec

malfea
24. sep 2019

@danianela ahoj, mala som upchatý mliekovod a takto to teda nevyzeralo. Bola to len biela bodka na bradavke, mala som ju tam niekoľko dní, celkovo sa to liečilo asi 2 týždne. Neviem, či môže byť nejaká vážnejšia forma tohoto problému, ale podľa tvojho popisu mi to príde ako niečo iné. Odporučila by som ti navštíviť doktora. Bradavky rieši dermatológ.