Uz 6 den mam bolestivú hrču dlhu spredu siahajúcu cez prsník k bradavke a na bradavke akoby zdureninu, ktora sa mení a mizne pri kojení , bradavka ma v tom mieste aj stipe. Celkovo mam trochu pocit pálenia v tom prsníku. Nemam teplotu. Nebude to asi zápal ,ale upchatý mliekovod ,no ten by mal do 2 dni max zmiznúť. Nezvládam si prepichnut bradavky, velmi sa toho bojim. Mate niektorá skusenost s tym , ze sa to samo nejak vstrebalo? Velmi sa bojim nejakych vážnejších problémov ,som uz zúfalá napadlo mi aj prestat kojiť:(
@danianela ahoj, mala som upchatý mliekovod a takto to teda nevyzeralo. Bola to len biela bodka na bradavke, mala som ju tam niekoľko dní, celkovo sa to liečilo asi 2 týždne. Neviem, či môže byť nejaká vážnejšia forma tohoto problému, ale podľa tvojho popisu mi to príde ako niečo iné. Odporučila by som ti navštíviť doktora. Bradavky rieši dermatológ.
Skús si dať na noc do podprsenky vreckovku namočenú v alpe. Mne to veľmi pomohlo, kľudne aj cez bradavku, do rána bol zápal preč. Celkovo som si potierala prsia s alpou a mala som pokoj.