Bolesti v podbrušku pri kojení a v tehotenstve

miskafilipkovab
16. okt 2020

Ahojte neviem ci to patri prave sem ale opytam sa. Pri kojeni svojho 10mesacneho syna ma pobolieva v podbrusku ako po porode pri kojeni. Doteraz som to nemala a som na zaciatku tehotenstva. Zatiaľ ziadne komplikacie ohladom tehotenstva nemam...myslite ze nieco nie je v poriadku ked mam take slabsie bolesti iba pri kojeni?

luciannka83
17. okt 2020

@miskafilipkovab moze byt, ze sa este stale stahuje maternica?

hailey1
17. okt 2020

@miskafilipkovab je to normalne, tym, ze ta malicky taha, tak dostavas take minikontrakcie

miskafilipkovab
autor
17. okt 2020

@luciannka83
@hailey1
mna len to vylakalo ze doteraz som to nemavala.

hailey1
17. okt 2020

@miskafilipkovab laktacna poradkyna v nemocnici ta na to mala upozornit. To je rovnake ako ked saje z jedneho prsnika a kvapka ti z druheho, tak aj toto satie moze vyvolavat trosku kontrakcie. Ziaden strach

miskafilipkovab
autor
17. okt 2020

@hailey1 ano ano ja viem, mala som to po porode cez sestonedelie... Len teraz som to necakala opat. Dakujem 🙂

karamellova
17. okt 2020

@miskafilipkovab pri kojeni sa uvolnuje oxytocin, ktory sposobuje stahy maternice, hlavne v prvom trimestri to moze sposobit aj potrat. Pokial mas bezproblemove tehotenstvo a nemalo by sa nic stat, ale urcite by som to spomenula na poradni.niektore mamicky koja az do porodu a potom tandem, ale niektore nie. Rob ako citis

miskafilipkovab
autor
17. okt 2020

@karamellova ano ja som to spomi ala na poradni povedal dr ze mam obmedzit a prestat ale od zaciatku teh.nemam najmensi problem tak ja nevidim dovod. A pisala som si aj s laktacnymi aj so zenami a ich skusenostami a suhlasia s mojim nazorom. Skor kojim pre puto s malym a neviem si predstavit ze prestanem s tym. 🥰

leka29
21. nov 2023

@miskafilipkovab ahoj ak sa smiem opytat . Ako si pokračovala v kojení ? Ja kojím tiež a som v začiatkoch tehotenstva . Tiež pociťujem miernu bolest no Nic hrozne zatiaľ keď kojím maleho .

miskafilipkovab
autor
21. nov 2023

@leka29 ahoj, neprestala som, maleho syna som kojila kym bolo mliecko, ktore sa ale neskôr stratilo. A to som ho uspavala na prsniku az kym sa nenarodil teda druhy syn. Žiadne komplikácie neboli 😌

leka29
22. nov 2023

@miskafilipkovab super Dakujem pekne za odpoved . Čiže mliecko už nebolo ? Len si tak “dudlikoval”?

miskafilipkovab
autor
22. nov 2023

@leka29 ano mne sa stratilo asi skrz hormonov, bola som na to aj upozornena ale uz bol velky uz som neriešila neskôr. Za málo 😌