Bolesť prsníkov pri odsávaní

marselitka1
25. jan 2014

Ahojte. Potrebujem radu. Mám mesačného synčeka, ktorého som prestala kojiť, pretože ma neskutočne boleli bradavky. Mala som ich dohryzené a krvavé. Mlieko som si odstriekavala a dávala mu z fľaše. Prsia ma zo začiatku boleli, potom prestali. Pred 4 dňami som zmenila odsávačku, mliečko mi ide super, pozorujem, že sa mi spustilo oveľa lepšie a prúdy mlieka mi idú aj tam, kde predtým nešli, no opäť ma začali bolieť prsia. Je to pálivá bolesť cez celé prsia. myslíte, že to môže byť tým, že sa mi sputili upchaté mliekovody, alebo čo to môže byť? A ešte by ma zaujímalo, či sa mi dokážu bradavky zahojiť tak, aby som opäť dojčila. Dnes som skúsila malého priložiť, pekne sa chytil, no ja mam strach, že mi ich opäť dohryzie.

bungo
25. jan 2014

Skusala si si prsianahriat teplov vodov vies predtim ako odsavas.nemalo by. Ta to potom boliet bo mliecne zlazi sa nahreju a mliecko pjde ovela lebsie a lachsie no najlebsie je ked kojis a ak sabojis v lekarni sa daju kupit klobuciki na bradavki abi ta mali nehrizol ak ti uz ani to nepomoze spitaj sa svojho lekara.iba toto ti mozem poradit

simonkazga
25. jan 2014

dieťatko sa zle prisáva preto tá bolesť, skús kontaktovať laktačnú poradkyňu. Pri správnom prisatí ťa prsia, ani bradavky bolieť nebudú. 🙂

axaris
25. jan 2014

Pozri si vo fore priehradku laktacna poradna. Tieto temy su tam dopodrobna rozobrate... ja som na tom bola rovnako ako ty, mozno aj horsie a jediny kto mi pomohol bola laktacna poradkyna...nepomohli klobuciky, odsavacky mi blizili este viiac, v lekarni som utracala hrce penazi na kremiky ktore vobec neppmohli... urcite nie je pravda ze treba vydrzat a trpiet....laktacna poradkyna ukazala ako prikladat, zistila ze drobcek ma kratku uzdicku na jazycku, psychicky mi neuveritelne pomohla,, dala specialnu mast na ragady...,, dojcenie si uz uzivam ako nic. Drzim palce;)