Bolesť prsníkov pri dojčení

16. apr 2024

Posledných pár dní pociťujem pri dojčení takú zvláštnu bolesť alebo pichanie v prsníku ani neviem ako by som to opísala je to ale nepríjemne velmi, natolko že si neviem dobre nadojčiť syna. Je to taký pocit akoby mi malý ťahal prázdne mliekovody proste akoby pil naprázdno ale ked si stlačím prsník tak mlieko ide. Hlavne kojim už rok a pol nikdy som ani nemala problémy tak si nemyslím že by som mohla stratiť mlieko bezdovodne zo dňa na deň. Nemala to nieltorá z vám podobne? Vedeli by ste mi povedať čím to može byť sposobené?

miimss
16. apr 2024

A máš to len na jedno prsníku alebo na oboch?

autor
16. apr 2024

@miimss na oboch

tani777
16. apr 2024

Nemyslim si,ze si stratila mlieko,hlavne pri takto "velkom" dietatku..ako si na tom s cyklom? Nemozu prsniky reagovat na ovulaciu/pms/menstruaciu? Ako je maly prisaty? V takomto veku uz to nebyva take to babatkovske prisatie s velkou pusou..nemoze Ti tahat bradavku a zato to takto pocitujes? No a este to moze byt aj kvasinka

autor
16. apr 2024

Menštruáciu nemám, mala som po šestonedelí 2 mesiace po sebe a odvtedy nič, to vraj ale nevadí gynekologička povedala že keď dojčím menštruáciu nemusím mať. Čo sa prisatia týka tak doteraz sa prisával správne nikdy sme s tým nemali problém. A može byť tá kvasinka ak sa možem spýtať
@tani777

nevenka
16. apr 2024

A tehotna nemozes byt?

miimss
16. apr 2024

A po dojčení ti neostáva špic bradavky sfarbený do biela?

autor
16. apr 2024

To som si zatial nevšimla