Ahojte, chcem sa poradit, (maly ma mesiac) ci je normalne ked sa maly prisaje na prsnik, ze ma z casu na cas zacne boliet bradavka? Kojit som zacala par dni po sekcii a snazim sa nedavat UM aby som ho nezblbla, ale niekedy ked sa prisaje na prsnik tak to riadne boli. Zaroven som skusala aj odsat mlieko odsavackou a aj to odsavanie ma boli, zatial som skusala len 2x po 10min odsavat, ale pri intenzite rychlejsej nez 6 ma to strasne boli a preto vlastne nevydrzim viac ako tych 10 min. Prosim o radu, ci ta bolest je ok alebo co robit aby to nebolelo?
@tatehotna Bradavky boleli asi 6 tyzdnov pri kojeni a ano ked sa neprisal dobre tak so bolelo viac, hlavne ked dal do ust len plytko. Pri odsavani to bolelo dlhsie asi 3 mesiace ale nie velka bolest. Vzdy som natrela bradavku kremom aby sa netrela o steny lievika. Mas spravnu velkost toho lievika na odsavacke? Laktacna konzultantka vravela natriet lievik na odsavacke olejom aby sa bradavka lahsie klzala.
@tatehotna ahoj.Mňa keď bolelo vtedy keď sa Dcéra prisala, tak sme mali zle prisatie.A zo začiatku aj mňa boleli bradavky v odsávačke.Ale to časom prešlo