Dobrý,niečo fakt super na bradavky? Úplne suché,krvavé neviem si rady 😭😭😭
@4444mono4444 co najskor zavolat laktacnu poradkynu a upravit dojcenie. Nic ine nepomoze tk spolahlivo iba dobra technika. A jedna dobra vec na uvedomenie: bradavka sa hoji smerom zvnutra von. Cize ak aj mas este na povrchu nejake ranky, tak je mozne, ze zvnutra sa proces hojenia uz zacal. Lanolin, strieborne klobuciky, pripadne klobuciky na dojcenie su nanic. Presla som ai tym a.pomohla iba uprava dojcenia, lebo mi dieta aspon neokusovalo bolestive miesta. Drzim velmi velmi silno palce. Viem, ze je to mega bolest...
Za mna tie vankusiky Multi - mum, konecne po 4 tyzdnoch bolesti ma zachranili 🙏
@4444mono4444 lanolinovy krém alebo bepanthen viackrát za deň, tie original krémy na bradavky môže bábätko aj oblizovať, teda nemusíš ich z bradaviek odstraňovať. Ja som používala taký ružový na bradavky z DM. A vetrať. Za začiatku dojčenia to je bežne ale prejde to.
Za mňa jednoznačne Multi-mam hojivé obklady. Hneď mi uľavili a pomohli s hojením.
https://www.pilulka.sk/multi-mam-compresses-hoj...
lanolin a treba zmenit ako mas babo prísate. Musis mu dat bradavku hlbsie do pusi malo byt ti byt vidno max milimeter dvorca ..
@4444mono4444 ja som minula majland na všetky mozne kremiky, strávila kopu času surfovanim po internete na fórach, az som narazila na kombináciu Canesten- zničí tie baktérie a stará dobrá kalciova masť. Treba síce umývať pred kojenim, ale zachránilo ma to.
@4444mono4444 ahoj, mna zachranila lanolinova mat. Kamoska mala az krvave bradavky, ona si kupila take strieborne liecive klobuciky Silverette, je to drahsia investicia, ale vraj su uzasne, ju to zachranilo..stoja okolo 50e. A este vytazok z grepfruidovych jadierok je skvely..da sa kupit v lekarni
zavolaj si laktacnu treba zmenit prisatie. pri nespravnom prisati je bolestm pri spravnom nie. drzim ti palce
@juliet86 ja dojcim s klobucikmi...keďže mám ploche bradavky a nie a nie žeby sa prisal
@4444mono4444 tak v tom pripade za bolest mozu zrejme klobuciky. tu je cesta bud ta laktacna avytrapit sa a snad sa chyti alebo mozno odsavat a flaska tak to spravila kamoska s plochymi bradavkami. a 8mesoacov odsavania jej tie bradavky vytiahlo a druhe uz kojila
@4444mono4444 laktačná poradkyňa mi radila iba olivový olej natierať, vraj maste s lanolinom môžu znižovať tvorbu mlieka. A určite odporúčam kontaktovať LP 🙂 držím päste
materske mlieko a ziadne podprsenky. nechat "vetrat"