Ahojte, kojila som donedávna môjho pár týždňového syna, no urobili sa mi ragady na bradavkách, začala som viac odsávať a dávať z fľašky. Avšak všimla som si, že mi začali blednúť bradavky, majú takú rúžovkastú/bledú farbu, no len keď sú dvorce roztiahnuté/rozpité, akonáhle sa zdúria, sú opäť hnedé, ako aj boli. Jedná sa v takomto prípade o syndróm bledých bradaviek, alebo čím to môže byť spôsobené? Maličký mal aj biely povlak na jazyku, avšak kázali nám vytierať mu prevarenou vodou ústočká a povlak už nemá, takže to bolo asi z mliečka.
@mabenn to nepociťujem, ja mám stále bledé bradavky keď sú v kľude a stále hnedé, keď sú zdurené. Zažívam len taký tlak v prsníkoch, keď sa nalejú a niekedy začnú samé kvapkať mlieko.
@anicka2486 tazko povedat....urcite si to natieraj niecim, mne pomahala avent masticka
@anicka2486 ja to mávam,keď sa dcéra nie ideálne prichytí. Na chvíľku sú také a potom to zmizne.
ak bradavky na chvilu zblednu, moze ist o syndrom bielej bradavky, mala som to, sprevadza to ale pichava bolest