Ahojte, chcela by som sa poradiť či ma niekto skúsenosti s elektronickou beznikotinovou cigaretou pri dojčení? Potiahla som si dneska párkrát z takejto "cigarety", môže to mať nejaký vplyv na bábo? Chcela som to len vyskúšať, len ma zaujíma či to môže mať nejaký vplyv, keďže nikotín to neobsahuje a na internete som sa o tom nikde nedočítala.
Ďakujem za odpoveď
Precitaj si tie latky v tom, Nikotin je v cigach najmensi problem, taky ked ma krysy a rozne skodlive zluceniny su tam tiez
Ja som čítala článok na mamila.sk (čiže podpora dojčenia) kde písali, že keď už chce žena fajčiť, nech neprestane dojčiť, že je lepšie fajčiť a dojčiť než fajčiť a nedojcit 🤷♀️ a teda keď už, zapáliť si hneď po dojčení
Mne zas povedali, že keď si dať už cigu, tak nie po dojčení, že sa najviac prsia nalievajú 😅 ale tak je to asi jedno.. beznikotinovu brečku by som ani neriešila, obsahuje pravdepodobne to iste, ako klasicky mestský vzduch 😂😂😂😂
Jasne ze neplanujem fajcit to urcite nie....len som to vyskusala a taktiez nejdem hned kojit, kojit budem az vecer a ohrozovat svoje dieta urcite nebudem. Len informativne som sa chcela opytat ako to vlastne je. Dakujem vam vsetkym za odpoved 🙂
Súdiť ta nejdem, nato sa nájdu určite iné. Vyber si však jedno alebo druhé. Keď chces fajčiť, kľudne, ale ber aspoň ohľad na dieťa a odstav ho. Hlavne sa necíť lepšie len preto, že je bez nikotínu.