Beznikotínová cigareta a dojčenie

2. jún 2022

Ahojte, chcela by som sa poradiť či ma niekto skúsenosti s elektronickou beznikotinovou cigaretou pri dojčení? Potiahla som si dneska párkrát z takejto "cigarety", môže to mať nejaký vplyv na bábo? Chcela som to len vyskúšať, len ma zaujíma či to môže mať nejaký vplyv, keďže nikotín to neobsahuje a na internete som sa o tom nikde nedočítala.
Ďakujem za odpoveď

marisoul
2. jún 2022

Súdiť ta nejdem, nato sa nájdu určite iné. Vyber si však jedno alebo druhé. Keď chces fajčiť, kľudne, ale ber aspoň ohľad na dieťa a odstav ho. Hlavne sa necíť lepšie len preto, že je bez nikotínu.

kiki68
2. jún 2022

Precitaj si tie latky v tom, Nikotin je v cigach najmensi problem, taky ked ma krysy a rozne skodlive zluceniny su tam tiez

katesocka
2. jún 2022

Ja som čítala článok na mamila.sk (čiže podpora dojčenia) kde písali, že keď už chce žena fajčiť, nech neprestane dojčiť, že je lepšie fajčiť a dojčiť než fajčiť a nedojcit 🤷‍♀️ a teda keď už, zapáliť si hneď po dojčení

https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/dojcenie-a/a...

marisoul
2. jún 2022

@katesocka mamilu treba brať s rezervou, oni odporúčajú dojčiť aj pri silných liekoch, kde sa vyslovene dojčiť neodporúča. Tam je dojčenie svaty gral.

beata_k
2. jún 2022

@marisoul Je to kojosekta

katesocka
2. jún 2022

@marisoul je pravda že viem že sú za dojčenie, no nevedela som, že až tak. Tak sa teda ospravedlňujem za info 🙈

marisoul
2. jún 2022

@katesocka to je ok, nájdu sa tam aj dobre rady, ale treba rozlišovať, ktoré už hraničia s posadnutosťou s dojčením.

nadazdi
2. jún 2022

Mne zas povedali, že keď si dať už cigu, tak nie po dojčení, že sa najviac prsia nalievajú 😅 ale tak je to asi jedno.. beznikotinovu brečku by som ani neriešila, obsahuje pravdepodobne to iste, ako klasicky mestský vzduch 😂😂😂😂

katesocka
2. jún 2022

@marisoul ja ich nesledujem, pri synovi som kojila ledva 3 mesiace a od začiatku dokrmovala s UM. Fajčiť som začala, keď som prestala kojit, ale neprestala som kojit kvoli tomu, aby som mohla fajčiť. Ako to bude s dojčením pri tomto tehotenstve, uvidime, siliť nič nebudem.

autor
2. jún 2022

Jasne ze neplanujem fajcit to urcite nie....len som to vyskusala a taktiez nejdem hned kojit, kojit budem az vecer a ohrozovat svoje dieta urcite nebudem. Len informativne som sa chcela opytat ako to vlastne je. Dakujem vam vsetkym za odpoved 🙂