Maminky neviem si vybrat masticku na bradavky chcem taku co netreba zmyvat co pozeram na nete tak zienky pisu ze bepanthen je super ale to je mast na decky zadocek.🙂 Co vy nato?
@dankolia na podrazdene bradavky je najlepsie materske mlieko a vysusit na vzduchu. Bepanten, Avent krem a este jeden krem z cisteho lanolinu sa nemusia umyvat pred kojenim. Ale zase prilisne preventivne pouzivanie masticiek moze viest k mykoze. Detom nevadi ta chut, ono to takmer ziadnu nema.
jednoznačne avent krém, zabral mi aj na odolné kútiky
@dankolia mne najviac pomohla masticka z DM, burst valzen salbe, alebo nejak sa tak vola, s ruzovym vrchnakom, isto to tam najdes, a je aj lacnejsi, nez bepanthen a lanolinove maste.
Ja som používala Multi-mam lanolín krém na bradavky. Po pôrode je najlepší, kým sa naplnia prsníky, tak babo hryze. Na 2-3 deň po porode sa naplnia prsníky, tak je to lepšie. Mne bepanten nehojil dohryzený prsník, ma bolel. Multi-mam mastička mi ho ukľudnila, keď trocha krvácala-trocha bolela bradavka, najlepšie sa zahojila. Môže sa stale ním natierať prsník, keď bolí, nevadí babatku, je prírodná. Len je drahšia okolo 17,-Eur. Viď príspevky z minulosti:
https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/multi-mam-lanolin-krem-na-bradavky-mate-skusenosti/
@sijana mne takisto velmi pomohoé, mozem iba doporucit.
Zmyvat si nemusis bepanthen care, je neparfumovany a hydratuje, pouzivala som ho aj ja na bradavky aj malemu na zadocek.
bepanthen je super na detsky zadok aj na bradavky 🙂 proste celkovo na podrazdenu pokozku a clovek aspon nemusi kupovat viac kremov
ja som sa pýtala v lekárni na toto isté..povedali mi, že malej by sa nič nestalo len by jej nemuselo chutiť mlieko....