Benedikt lekársky a senovka grécka

anjelicek94
22. sep 2013

ahojte potrebujem vediet ci ste mali problem so senoukou a benediktom v tom zmysle ze vase deticky z neho mali hnacku, ved predsa len to ide do mlieka. bojim sa ze moj maly ma kvoli nim hnacku a zle spi.

dakujem

michaela.g
22. sep 2013

@anjelicek94 Ahoj, kombinovala som tieto tabletky a mala nemala ziadne problemy.

eveenka
22. sep 2013

@anjelicek94 taktiez som brala toto aj costi a uplne v pohode. Bud ma crevnu virozu, alebo mu mozno idu zubky do pusky si sa pozrela?

anjelicek94
autor
23. sep 2013

@eveenka
ete je maly na zubky...Ma len 5 tyzdnov,

fugu77
23. sep 2013

Aj moja mala bola z tejto kombinacie v pohode.

eveenka
23. sep 2013

@anjelicek94 tak to hej to na zuby je este skoro a este stale hnackujete?

libela
23. sep 2013

no neviem, ale jedna známa z toho mala problém. mala strašne veľa mlieka a k tomu sa jej ešte niečo pridružilo..

anjelicek94
autor
23. sep 2013

@eveenka
este stale...musim zavolat lekaarke, co mam robit, sak nekedy mi kakal raz za dva dni a teraz uz tyden menim plienky ako o zavod...a tym padom maly ani nevydrzi spinkat, lebo je stale pokakany a ma aj stale ritku bolavu...

eveenka
24. sep 2013

@anjelicek94 ajaaj chudatko malee, a beries stale tu senovku aj benedikt? Inak teraz som si spomenula, ze som niekde citaka ze senovka moze prehanat, teba nemusi, ale moze maleho kedze to ide do mliecka. Skus vysadit a radsej uzivat costi, inak mne zabrali len tie. A na ritku je super pytyol, na druhy den mala mala ritku zahojenu, len je silny tak sa moze natierat len 3x denne.

anjelicek94
autor
24. sep 2013

@eveenka ahoj, dakujem za radu, vyskusam...Malicky uz nema az taku hnacku... 🙂 🙂 uz sa ma lepsie...teraz stvrtok ideme na poradnu, tak snad bude vsetko uz v poriadku...

eveenka
24. sep 2013

@anjelicek94 tak drzim palce aby dobre dopadlo a boli ste co najskor fit 🙂

anjelicek94
autor
24. sep 2013

diky moc... 😉
napisem potom ako sme dopadli...
Malicky teraz spinka...aj dneska je nejaky pokojny...

jklara
24. sep 2013

Ja beriem senovku 5 deň, len benedikt mi ešte nedošiel, a môj malý má 7 týždňov - a znáša to v pohode. Ja si myslím, že to ti nehnačkoval, veď vravia, že novorodenci majú stolicu prakticky skoro do každej plienky - môj už teraz takú stolicu nemá, asi len 3 - 4 krát do dňa, niekedy ani toľko nie...

anjelicek94
autor
24. sep 2013

Uz sa to aj mojmu polepsilo, len ma stale ritku bolavu...ale aj to sa uz lieci, takze dufam, ze do poradne uz ju bude mat zase krasnu...