Beba AR a udržanie dojčenia

nikol_ke
2. dec 2024

Dobry den, prosim poradte neviem co robit. Od zaciatku dojcim, vsetko bolo fqjn,vela mliecka,na poziadanie,nonstop na prsniku. Dcera ma 6 tyzdnov. Ked mala mesiac dostala som zapal prsnika a atb zinnat na 10 dni. Nasledne od pediatricky ako poslednu moznost nam dala bebu AR lebo mala ma silny reflux a malo priberala, spapala vela ale polovicu ked nie viac vygrcala z mojho mliecka. Takze sme v stave ze sa mi znizila tvorba z atb plus pije 2x denne cez flasu bebu AR. Nenalievaju sa mi tak prsia ako pred 2 tyzdnami, vecer kenuz hladna a rano o 6 tiez po noci. Velmi chcem dojcit. Cez cievku mi beba ar neprejde a flaska jej asi pokazila satie alebo menej saje lebo jej nejde ten tok mliecka ako pri flaske. Fakt neviem ako to zachranit, velmi velmi chcem dojcit a prezit obdobie s refluxom a uzivat si to uz

leidin
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
5. dec 2024

A naozaj ti to za.to stoji?nebude lepsie spokojne babetko?strarsiu som dojcila 15 mesiacov mladsiu 4 mesiace a stale bola hladna odsavala som pila carovala nepomohlo zacali sme dokrmovat tak mlieko postupne odchadzalo nevidim v tom tragediu mala.je spokojna pribera spinka.. ved polubime sa aj inak..niekedy to jednoducho nie je sudene.. ak jej AR sedi skus ju dojcit iba v noci alebo iba rano iba pred spanim ako ritual mozno ti o mesiac prso uplne odignoruje..netrap ju ani seba..

saxana000
5. dec 2024

@leidin teba hned nahlasujem

leidin
5. dec 2024

@saxana000 za co?

leidin
5. dec 2024

A hlavne proste malo vypije toho umeleho a furt chce prso.

nikol_ke
autor
5. dec 2024

@saxana000 bojujem s tym co je najlepsie pre nu verzus moj velky sen o kojeni. Ked dlhsie spi tak sa mi tak naleju ze mam mokry matrac co mi tecie mlieko ale cez den sa nestihaju tak naliat a papa viac ako stihnem vyrobit asi lebo vecer o 5 uz jej davam tu bebu

saxana000
5. dec 2024

@nikol_ke skus odsavat..

mama_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikol_ke
autor
5. dec 2024

@mama_ ano tak sa to snazim robit, v noci spinkame spolu po prvom zobudeni si ju davam do postele a do rana je nalepena na mne a pije kolko vladze kedze sa v noci tvori najviac mlieka a cez den je tiez ako prisavka na mne. Bebu dostava uz len jeden krat za den len vyslovene kvoli priberaniu a refluxu. Odnkedy som napisala prispevok santo zlepsilo ale stale mam pochybnosti, ked vecer je uplakana akoby nenasytena a ked jej ten jeden krat dam bebu o 5 poobede zrazu je to kludne dieta, chapem ze ta husta beba ju zasyti viac ako moje mlieko ale nemala by byt taka spokojna aj ked ju nakojim? Kojim fakt ze nonstop kazdu hodinu urcite pije

mama_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mama_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz