Baby mam problém. Mame 3 mesiace užívame UM nutrilon omneo comfort je na obiednavku nedrží sa v lekárniach. Objednala som mlieko všetko ok prídem dnes po mlieko lekáren zavretá. Volám že šéf kázal zavrieť som v koncoch ako dám malej krabicové mlieko prosím vás viem, že sa pretvára ale neviem aké a koľko a či čisté alebo sa riedi.? ĎAKUJEM
@zamiskova a to uz nemas vobec ziadne um?
Ak mas, tak by som jej radsej spravila redsie, aby ti vyslo na viac krmeni a medzi tym vyriesila nove um
@alexandra2468 Nemám preto som bola spoľahnúta na tu lekáreň som v koncoch
To radsej zbehni do drogerie/tesca/kauflandu a kup aj ine UM ale kravske by som tak malemu babatku nedavala
@zamiskova presne tak. Obycajny nutrilon maju v hocijakom tescu, kauflande, bille
@zamiskova
Do akej lekarne chodis? A co je to za mesto? Vzdy je riesenie, nevesaj hlavu, nie je pravda, ze je vzdy iba na objednavku. My sme ho drzali uplne bezne a kupila si ho aj nedelu vecer o 7mej. Okrem ineho keby si nestresovala na internete ale isla do inej lekarne, doobeda sa da este objednavat, poobede chodi tovar. Konik ti nepomoze
@alexandra2468 Naozaj???? SOM Z KOŽUCHOVIEC. SKÔR NEŽ SÚDIŤ SA TREBA AJ PITAT
@zamiskova urcite 3m dietatu nedavaj obycajne mlieko 🤦♀️
Treba ist do dalsej lekarne a zohnat.
15km nie je tak vela.
@zamiskova
Ake mudrovanie? Ze som ti povedala, ze si mala ist do inej lekarne?
Nechdes mi povedat, ze si v Stropkove obehala vsetkych 7 lekarni ci kolko ich tam je (len okolo stanice su 4) a v meste ani nepocitam. V jednej je na objednavku, v druhej mozno budu mat, ked nie, idem do SK a skusam. Toooolko moznosti, ale ty nechas 3m dietatko bez mlieka? Co akoze teraz s nim robis? Uz je vela hodin, uz asi nic nezmozes, jedine PO, ale je to od teba nezodpovedne! A nevyhovaraj sa, poznam tvoju obec velmi dobre a za dalsie aj moja dcera bola na UM, i ked byvam v meste a pila obycajny Sunar, ktory kupis aj v Tescu, vzdy som mala doma zasobu. Mala si kupit aspon obycajny Nutrilon ci co akoze si cakala, ze ho budu mat v Gribove? Prepac, vytocila som sa, ale si mama, bud zodpovednejsia. Odpovedala som ti uz, chod hoc do Tesca, tam by si mohla kupit Nutrilon
@nika3136 mám také tušenie, že tu je problém inde.
@daniela1911 hej a co také "šalamon"
Tak sak sa zober a bez zhanat mlieko inde, resp kup aspon docasne nejaky nutrilon alebo co dostanes kupit. Urcite nedavaj 3 mesacnemu babu kravske mlieko 🤦♀️ Ale mam skor pocit, len vela okolo toho rozpravas a cakas, ze tvoj problem vyriesi niekto za teba. Keby si nestracala cas na tomto fore, davno si mlieko mohla mat🤷♀️
no uz hadam zohnala 🙂
@zamiskova myslíš Šalamún-a ??
Všetky ti písali dobre rady ale ty si si mlela ďalej svoje. Bez mlieka by som domov ani nešla a nie ešte vypisovať na fórum.
Môžeš byť urazená koľko chceš.
@daniela1911 viriešula som to hnet chcela som len vedieť co a ako pri KM a nie narážky že toto hento tamto samozrejme ze keď som to sem písala som nesedela doma na zadku 🙅
Krabicové - myslíš kravské?! To určite nie 3 mesačnému dieťaťu, radšej by som išla do lekárne, ktorá je otvorená a opýtala sa na najaké iné najviac podobné tomu čo jedla doteraz. Ale krabicové - kravské nie!