Ahojte mam 4 tyzdnove babo, ktorw dojcim a asi pred tyzdnom mi z jedneho prsnnika pije tak 5 min a potom ho pouziva ako keby cumlik, obcas potiahne a zase cumlik. Ked taha tak jej mlieko ide dost rychlo podla hltania, ale neviem ju prinutit dlhsie ako 5 min sat. Z druheho prsnika mi papa normalne, dokaze sat aj pol hodky v kuse. Nemali ste nejaka podobny problem?Ak ano ako ste to riesili?
netreba to velmi riesit, uzivaj si to . Prejde to a potom ti to bude chybat 🙂
Dojcenie nie je len prijem materskeho mlieka, nie je to len strava. Dojcenie je vztah vazba medzi mamickou a babom. Dietatko moze dudlikovat prsia iba tak, lebo chce citit maminu. To co pises, ze sa ti zda ze chvilku hlta a potom zas nie, to je uplne normalne 🙂 vtedy sa pusti tok mlieka. Je uplne jedno ci dieta pije z jedneho ci z dvoch naraz. Odporucam ti precitat par clankov na stranke mamila.sk je to stranka o dojceni mas tam videa mas tam poradkyne a podla toho co pises tak gratulujem tvoje dojcenie je uspesne 🙂 neries to vobec kde je kolko na ktorom prsniku. Vravim ti to z vlastnej skusenosti, nakolko dojcim svojho syna 20 mesiacov a moj syn nikdy nevidel flasu s umelym mliekom ani dudel. Zaspava mi na prsnikoch, pije(to je to hltanie) hladka, tuli alebo len tak si ich dudka. Su to tie najkrajsie najintimnejsie chvile toto vsetko si uzivaj 🙂