Ahojte. Potrebujem poradit. Mam skoro 7 mes babo a uz asi mesiac vie vypit mlieko iba na fitlopte. Uz som z toho zufala a neviem ako sa toho "zlozvyku" zbavit.. stalo sa to niektorej z vaa??? Za kazdu eadu budem vdacna.
@pribinak rad by som... ale place az sa zadusa..skusam kazdy den
Vyznie to tvrdo, ale buď vydrzis ty alebo ona
Začni hojdat, keď začne papať, postupne znizuj hojdanie...
ja nechápem, na čo niekto s takými kravinami vôbec začne
@nnnuuunnn skusam..no snad to prejde
@elizabet173 dakujem ..ale toto mi je teraz na nic.. boli na to dovody. Nebolo to zamerne
dôvody si nájdeš vždy, treba si uvedomiť, že všetko sa ťažko neskôr odstraňuje. Skús ho kŕmiť niekde mimo dom, napríklad na lavičke, či sa nechytí
Ide o štrajk. Odporúčam kontaktovať laktačnu z Mamily, nám pomohla.
@thoughtfulweirdo pije UM...aj napriek tomu laktacnu? Som to zabudla uviest...pardon
Anonym, píšeš do fóra laktačná poradňa, tak som myslela, že dojčíš. Keď pije UM, laktačná ti veru nepomôže 😅 s tým poradiť neviem, prepáč. Akurát mi napadlo, že by som sa poradila s pediatrom, ak si to ešte náhodou nespravila a potom skúšala niečo zmeniť, fľašu, cumel alebo značku mlieka.
@thoughtfulweirdo samo mi to tam zrejme hodilo diskusiu... ha som to tam nedala. Neskusala ale budem.musiet
Akože sedíš na fitlopte, skackáš a ona pije? A ako ju kŕmiš, keď nie ste doma?
Asi to chce zmenit prostredie, aj flasku by som skusila zmenit... Aby sa narusil stereotyp. Ona si proste na to zvykla a nechce inak.
A ak mozem poradit, urob to cim skor a vytrvaj, proste, nech bude kricat, trucovat akokolvek, lebo cim bude starsia, tak to bude iba horsie.
Moj syn je tiez strasne svojhlavy a donutit ho robit to, co nechce, to je takmer nemozne... No su situacie, kde musi polavit on... Presne tak, ako teraz tvoja dcera. Musis si stat za svojim a vydrzat aj ked nebude cely den jest... Nakoniec hlad vyhra👍. Drzim palce, bude to boj🙏
@yoxinka zatial nikam na dlhsie nechodime..ak k pediatrovi hbed po najedeni... nechcela som fitloptu vobec ale okolnosti ma jednoducho donutili a teraz to lutujem..ano presne ale uz ked zacne pit a pie minutu prestanem a je to v pohode ale ani nahodou zeby som sinsadla inde alebo ju dala lahnut
@ailiba dakujem pekne🙏
Pozri, mám tri deti a čím dlhšie budeš toto robiť, tým viac si zvykne a bude problém odučiť ju. Choď s ňou preč z domu alebo loptu schovaj niekde a vydrž. No, bude revať, inak to, žiaľ, nepôjde. Ale neviem si predstaviť, žeby nejedla 3dni, lebo nemá loptu 🤷♀️.
A prečo si ho to vlastne učila? 🤦♀️ Samo si to asi nevymyslelo. Odučiť a nerobiť to
zvyklo si tam a teraz to vyžaduje. Skušaj to niekde inde, vydrž a uvidiš, že sa to podari
Jednoducho to nerob