Bábätko sa nechce prisať na prsník

19. mar 2021

Ahojte baby potrebujem radu som prvorodička a mám taký problém že mlieko sa mi tvorí aj všetko ale malá sa nechce prisať strašne plače keď ju dám na prsnik skúšala som už aj cez klobučik a aj tak nechce a mňa už tak bolia prsia a odsavam sa. A mám veľmi vtiahnute bradavky čo mám urobiť aby vyšli von. Ďakujem vám veľmi za odpovede.

juliatriscova
19. mar 2021

Ja som mala ten istý problém a bohužiaľ som nikdy nekojila

mima1
19. mar 2021

Ja rovnako pri oboch a nepodarilo sa mi ani jedneho. Obaja boli nakoniec na umelom

ivangeline
19. mar 2021

Kontaktuj laktacnu v okoli.

lentilkaxxx
1. apr 2021

Bradavky mám doslova exkluzívne, ale syn odmietol spolupracovať pri kojení. Ani laktačná to nevyriešila. Kojila som ako-tak 3 mesiace. Medzi 4.-7.týždňom som musela dat aj UM, lebo syn nevedel vytiahnuť zadné mlieko. Stále bol hladný a zúrivý. Potom som hlavne odsávala a kojenie bolo 2-3x denne rekreačne. Teraz má cez 7,5 mesiaca a až dnes dostal prvýkrát po polroku UM. Ťažko som sa vyrovnávala, že som ho nekojila dlhšie, teraz zas prudká strata mlieka.
Skús ešte osloviť inú laktačnú, možno to zaberie. A možno máš dieťa, ktoré sa proste kojiť odmieta

mimer
1. apr 2021

Ten isty problem som mala aj ja plus k tomu za 12hod som odsala 1deci mlieka! Tolko som sa narevala,az casom som pochopila ze niesom horsia matka len preto ze mi dieta vyrastlo na umelom mlieku.. tusim je aj nejaka "pumpa" na vytiahnutie bradaviek ale nemam skusenost