SKUSENE mamicky veľmi prosím o radu? Ako spoznám ci uz náhodou nemám malo mlieka? Dieťatko ma 11mesiacov a bola len kojena. Uz samozrejme aj prikrmy. Perfektne priberala a zrazu jej váha stoji....doktorka samozrejme odporúča ihneď UM...ale ja jej nechcem zrazu dať UM. Som z toho zufala? Kojim este 4-5 denne ale ci to malej stačí??? No neviem to zistiť...prosím pomôžete???
Moj ked mal 11 mesiacov jedol uz vsetko do radu. Mlieko dostal len po obede pred spankom a vecer pred spanim . Vacsinu vitaminom a teda tuku mal.z normalnej stravy . Samozrejme ze sa aj viac hybal uz zacinal chodit pomaly takze tam tiez ta vaha nejako neisla praskat ale ani sa nezastavovala. Za mna by tak velke dietatko uz malo papat normalne ale hold. Kazda sme ina a kazda chce to najlepsie. Tazko poradit ci prejst na UM v takomto pripade. Myslim vsak ze to vobec nieje treba.
@lucana82 dieťa má 11 mesiacov a kojenie má byť už len ako pitie a nie jedivo. Dieťa v 11. mesiacoch má mať väčšinu jedlá z prikrmov. Čo sa týka toho že priberá málo, však sa ale viac hýbe alebo skôr skoro stale. Pomaly už aj hádam chodiť bude. Ja by som sa nebála toho že malo priberá a veľmi sa divím tomu, že dr. tlačí do UM dieta ktoré má 11. mesiacov a malo by mať už stravu pomaly z iného poskladanu a nie z mlieka.... však nie z mlieka bude priberať ale z inej stravy. Aspoň taký je môj pohľad na tvoj problém....